Daca ai peste 18 ani e bine deoarece te poti angaja, dar daca ai sub nu ai voie sa te angajezi
Este mai profesional sa mentionezi ca studiile sunt in curs de finalizare
Oameni buni, chiar nu-mi vine sa cred ca v-ati grabit cu totii sa spuneti ca e o alegere corecta. Nu e o alegere buna pentru ca NU e deloc profesionist. Pe orice CV (mai ales cele Europass) va trebui sa specifici anii de studiu (exemplu: 2009-2013, cum e cazul tau), mentionand mai apoi ''Studii in curs de finalizare''. Va fi evident pentru angajator ca esti in clasa a 12a si va arata mult mai profesionist. Atentie mare! Nu-mi vine sa cred ca pana si userul anului te-a incurajat sa mentionezi asa ceva. Probabil ca oamenii astia nu lcureaza, altfel nu imi explic, sincer. Iti sugerez sa imi urmezi sfatul, va fi numai si numai in folosul tau.
E bine sa mentionezi ca inca esti la clasa a 12-a, dar incearca sa pui accentul pe experienta ta (daca ai) si pe calitatile tale profesionale. Un model popular de CV este EUROPASS-ul (http://www.europass-ro.ro/pagina/curriculum_vitae). De asemenea te ajuta foarte mult dacă ai si o scrisoare de intentie facuta special pentru jobul la care vrei sa depui (folosesti in scrisoare informatii pe care le-ai gasit in anunt sau despre firma la care vrei sa depui). Succes!