| Costin_Alexandra_1998 a întrebat:

La un interviu de angajare am fost intrebata : " Esti in timpul programului si seful te roaga sa te duci la magazin sa ii cumperi ceva. Ce faci?". eu am raspuns ca nu pot sa las treaba in timpului serviciului si doamnele de acolo s au cam incruntat. Credeti ca o sa trec interviul?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acestea sunt intrebari capcană, seful vrea sa te verifice daca esti sau nu de incredere.

3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Raspunsurile la interviuri nu trebuie niciodata sa fie albe sau negre sau la obiect. Mereu trebuie sa le lasi lor sa aleaga ce varianta le place. Puteai spune asa
"Depinde de situatie. Daca in momentul acela as fi avut de facut ceva extrem de important, care nu suporta amanare, l-as fi rugat pe seful meu sa ma lase intai sa termin. In schimb daca as fi avut de facut strict sarcinile de rutina de zi ci zi, m-as fi dus fara nici o ezitare."
Oricum, daca te pica stai calma ca nu te pica pentru aceasta intrebare. Poate din contra, le place sa fii disperat dupa munca si sa nu te clintesti de la birou nici daca pica bomba laughing))

Răspuns utilizator avertizat
| IamTheDevil a răspuns:

Cred ca era regula aceea sa asculti intotdeauna de seful tau