| Mirruna a întrebat:

Lamuriti-ma si pe mine! De unde tot scot astia de la TV pitzipoancele alea retardate? gen`aia de la acces direct din seara astawinking si nu numai.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt destule pitzipoance cu aere de vedeta care cred ca daca arata bine(cu machiaj)au si dreptul sa apara la tv.Asta e.

| MimiPopescu a răspuns:

Pentru ca acele pitziponace, cocalare, idioate aduc audienta. Si ele apar ca ciupercile dupa ploaie. M-am saurat sa deschid televizorul si sa dau de Idioata Braileanca sau Simona nu stiu cum. Mai bine il inchid si il las ca obiect de decor. Bineinteles ca mai sunt si emisiuni de calitate dar cand vezi asemenea jafuri de emisiuni ca sunt mai populare te apuca groaza si dezgustul. Cred ca Romania are o pepiniera cu mai multe sedii: Dorobanti, Bamboo, Bloody Mary (asta e localwinking ) de asemenea specii. Imi pare rau dar o sa ajungem sa fim cunoscuti drept o natie de retardati. Cred ca bietul I.L Caragiale se invarte in mormant. La ce au ajuns moftangii lui...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu in scoala am doua clase pline de pitipoance, te mai intrebi de unde?
Frate, nu zice nimeni ca e crima ca ai bani. Da sa fi mai impodobit ca bradu de Craciun, scuza'ma ca ma vezi prapadinduma de ras cand te vad.
Nu stiu cum naiba aduc ele machiajul la un grad atat de vulgar.

| aniriiiiii a răspuns:

Sincer si eu m`am saturaaaat pana peste cap de aceste fete artificiale si care nu au nimic in cap.ce exemplu sunt oare pentru fetele mici, spre surprinderea mea, mi-am intrebat o nepotica ce vrea sa se faca cand va fi mare si mi-a zis ca vrea sa fie ca bianca dragusan...sicer am ramas pafstraight face ca sa vezi ca influente negative aduc aceste papusi gonflabile.
cei d la tv numai au subiecte de discutie interesante si mai scot cate o pitipoanca sa le faca show oh go on.

sa auzim numai de bine :*winking

| andrey910 a răspuns:

Sunt peste tot...nu trebuie sa caute mult.

| TraficantaDeVisee a răspuns:

Ah si pe mine ma enervez draga uite ca iti spun eu cum fac:se duc prin baruri si mai degraba peste tot gasesc una din asta siliconata si cu buzele alea de clovn adica implantate cu botox apoi le baga intr-o emisiune(oricare) si apoi ele se dau destepte si ca sunt mari vedet cand pe alta sunt niste ptzipoanec de dorobanti laughing))))
fundita?

| IonutzAlexandru91 a răspuns:

Raspunsul e simplu: in Romania de azi rar mai vezi oameni normali.