| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Lucrez intr-o fabrica de 2 ani si vreau sa imi dau demisia deoarece salariul este mic si suntem de vreo 4 luni cu 2 omani mai putini in achipa iar seful ne exploateaza la maxim trebuie sa facm treaba si pe posturile care nu sunt oameni. Eu vreau sa procedez in felul urmator sa imi caut un loc de munca nou sa fiu chemat si sa imi dau demisia la zi fara preaviz deoarece nu pot sa stau la preaviz daca incep lucru in alta parte iar ca sa ma las de munca iar dupa sa imi caut nu imi permit.Ce pot face daca supervizorul nu semneaza demisia la zi? Daca nu ma prezint imi inchide contractul disciplinar. Pot sa semnez un contract nou de munca daca inca nu mi-am dat demisia? Tinand cont ca e o fabrica unde lucreaza sute de persoane conteaza semnatura supervizorului? Eu vreau sa ma duc cu demisia în schimbul 2 iar seful nici nu va fi la lucru ca va fi schimbul 1 va putea sa imi inchida contractul fara el.Sau intr-o fabrica mare iti da demisia fara sa te streseze cu semnaturi preavizuri.Scrietimi aici cum ati procedat voi sfaturi etc.