anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a rugat o fata sa spun: as vrea sa-mi gasesc un prieten si nu stiu unde va rog imi lasati niste siteuri cu baieti de 13 sau 12 ani cu parul lung va rog fundita cel mai dulce baiat.Scuze categoria

8 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Nu te grabi esti inca mica, ai rabdare pana va aparea persoana potrivita in viata ta, nu cauta pe net, nu e o solutie, multe persoane isi pot pune o poza si pot arata in realitate altfel, plus ca poate iti place o persoana dar poate e din celalalt capat al tarii.

| FreakyFred a răspuns:

Cati ani ai, papusa? 10?

| Liquify a răspuns:

Ca sa gasesti un baiat care sa iti placa trebuie sa iesi din casa sa faci cunostinta cu lumea sa intri in cercuri de prieteni. Cine stie peste cine dai pe internet. Oricum nu exista site-uri de matrimoniale cu copii/adolescenti.

| Danutza27 a răspuns:

Tu si prietena ta meritati batute la "cur" o sa zici de ce? simplu ca mintea voastra pe acolo a ajuns iar urmele vor fi cea mai buna adresa de site.Nici gind de carte, scoala o ungeti cu untura sa o manince maidanezii, lectura in vacanta da de unde nici cu Slujbe la Sf Biserica nu puneti mina pe carte.Apoi pe la examene va plingeti ca din gaura de sarpe ca sunteti nedreptatiti. Uite exemplul celor care au dat Bacul =foile goale.Atit de mult au studiat incit nu au circumvolutiuni pe creier au creierul neted ca fundul de copil. Banii care ii dati pe tigari miscativa pretioasele fizice prin piete la tarabele de carti si cu 1 leu /cartea veniti cu o spinare de carti si... ai ghicit trebuiesc citite, banuiesc ca stiti sa cititi.La ce va ajuta fiind mai destepte nu o sa va trateze lumea ca pe niste cirpe.Asa proaste voi, prosti si aia si orb pe orb de se conduc dau in groapa

| Purplefirexx a răspuns (pentru Danutza27):

Esti cam nepoliticoasa, eu am 12 ani, si ce daca vrea fata sa isi faca prieten, nu e treaba voastra, unele fete au prieteni de la varsta de 9/10 ani si pe la 15 parca vezi ca sunt cu acelasi baiat, deci, gura.

| Danutza27 a răspuns (pentru Purplefirexx):

Ma fraierule acum te dai rotund si dimineata esti la rezolvat probleme.tot pe aici si nici macar nu zici multumesc., Ca de carte nu pomenesti nimic tu stii doar dragoste si sex si la evaluari din ce o sa dai examen.Te trezesti vorbind sa nu adormi.Si aia de la bac tot asa narozi ca tine/voi si uite cum fluiera a paguba.Tu ce crezi ca o sa dasf scoala pentru voi si va da diploma si cite o calimara cu cerneala si o pipeta pui o picatura de cerneala si pui degetul.Ca tine calimara sa semnezi 30 de ani ca acum 160 de ani

| euuuuuuu6 a răspuns:

La 12-13 ani nu e cazul sa cauti in ziar sau pe neogen sau cum naiba ii numele. pun si simplu e de ajuns sa ai un hi5 sau noua moda un facebook. ai timp de baieti oricum! nu te grabi ca tot tu pierzi, crede`ma!

| Bellatris a răspuns:

Dar crezi ca baietii sunt asa afisati pe site-uri, la licitatie? Nu draga mea, daca vrei sa-ti faci un prieten cauta-l in jurul tau.