| Ana_4508 a întrebat:

M-am hotarat in sfarsit la ce facultate vreau sa dau. Vreau la farmacie, ce stiti despre aceasta facultate, cat de greu e?big grin

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Iti place chimia? Atunci farmacia este pentru tine. Din cate stiu eu, si nu stiu prea multe, este mai greu de intrat ca este concurenta mare, dar nu este o facultate grea. Si este o meserie domneasca, stai toata ziua intr-un mediu curat si ai un salariu bunicel.
Domnul fie cu tine.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e greu. http://scurt.eu/76

| MeMyseIf a răspuns:

laughing
cum adica te-ai hotarit?happy
CUm poti sa te consideri hotarita, daca nu stii nimic despre aceasta facultate sau poate ca doar ceva. In general, atunci cind se ia o decizie, si mai ales daca e una serioasa, cum e aceasta, IN PRIMUL RIND TRE sa te INFORMEZI.Si inca foarte tare.Mai intii cauta pe net, selecteza-ti informatia, printeaz-o, apoi intreaba parerea celor care sunt in ultimul an al acestei facultati, apoi mai intreaba si parerea profilor...cam asa, nu uita cu cit esti mai informata, cu atit mai sigura esti si mai linistita te simti -bata, pupici!

| MeMyseIf a răspuns:

Aa si apoi cu toata informatia la mina, o sa-ti dai seama e pentru tine aceasta facult. sau nu...

| Ana_4508 explică:

Crezi ca nu m-am informat? M-am informat, am vorbit si cu cineva care in anul 3 la aceasta facutate, dar voiam sa mai stiu pareri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ar placea si mie la farmacie dar pacat ca profesorul nu ne invata chimie deloc...si e si greu se fac 6 ani din cate am inteles eu.