| Mona2012 a întrebat:

Ma gandesc sa dau la teologie ortodoxa, specializare asistenta sociala. Credeti ca se poate daca sunt fata? Imi poate da cineva mai multe detalii? Daca ar fi sa termin aceasta facultate unde as putea sa lucrez? Ce ore se fac? Rog pe cei care considera ciudata alegerea mea sa nu comenteze, iar daca exista cineva pe aici care ma poate lamuri si pe mine i-as fi recunoscatoare.

3 răspunsuri:
| CristiSeeker a răspuns:

Esti sigura ca asta vrei sa faci in viata? Sa iti irosesti ani buni printre oameni care te vor discrimina pentru ca esti fata, care iti vor limita gandirea, te vor indoctrina si iti vor spala creierul?
Vad ca vorbesti despre asistenta sociala, lucru chiar nobil. Mai degraba m-as indrepta spre medicina, o stiinta; desi prost platita in Romania ea reprezinta o cale adevarata de a ajuta oamenii. Bafta!

| Mona2012 explică (pentru CristiSeeker):

Cum adica ma vor discrimina? Ce vrei sa zici prin faptul ca imi vor limita gandirea si imi vor spala creierul? Nu inteleg...Da, si la medicina...m-am gandit da fac scoala postliceala de asistenta medicala.

| CristiSeeker a răspuns (pentru Mona2012):

In general grupurile religioase (fara sa fiu rau sau discriminator chiar eu) au o oarecare intentie de a face disciminare sexuala/rasiala si de a isi impune propria opinie prin orice fel de mijloace, limitand gandirea persoanelor implicate, in acest scop.
Cred ca ai putea realiza niste lucru mult mai folositoare prin medicina.