Mai, dar asa este. Sunt unele persoane pe acest site care isi bat joc de intrebarile si raspunsurile altora pe motiv ca acestia nu stiu sa scrie sau pentru ca au pus intrebari "idioate", "aiurea", etc din punctul lor de vedere.
@cristiana+nr de tef eu te pot ajuta cand ai nevoie.
O seara placuta tuturor !
Proasta esti tu mai fetito! M-am uitat din curiozitate la intrebarile tale si nu a ras nimeni de tineJet!
Eu am fost făcut bou și prost. Am raportat, dar nimic.
Totuși mai sunt și oameni cu bun simț pe aici.
Baftă!
Ia intr-un pumn rahat si bagatil in gura sa nu mai mai vorbesti prostii.neam inteles?
Salutare,
Eu te rog sa te pisi pe tine, si pastreaza insultele pentru cei din mahala. Si apropo, nu toata lumea isi bate joc prin raspunsurile lor, si o parte din vina o ai si tu.
La revedere, intorce-te cand iti trec nervi si stii sa vorbesti civilizat.
Nuu! Nu pleca inca mai avem nevoie de tine...Sti doar CA CApitanul parasestul ultimul corabia. Trecand peste gluma de prost gust, esti pe internet si nu cred ca trebuie sa iei in serios tot ce zic toti, doar nu ai 10 ani...Nu ai 10 ani nu?
Esti chiar proasta. Toti ti-au raspuns frumos. dar daca pe tine nu te duce capu`. Hai jet
Voi ziceti ca eu nu vorbesc civilizat.Sa va bagati voi rahat in gura.E acum o fi si vina mea dar si a voastra. Daca radeti de altcineva pastrativa rasul pentru voi, pentru ca pe acel om il poti jicni.Nu va dati seama.M-o apuca si pe mine nervii ca pe oricine.Dar cand ascult insultele voastre cum sa nu fiu nervoasa.Sa va ganditi si la chestia asta.Sa imi trimiteti un mesaj.ok? Va pup pe toti si o zi buna tuturor.
Am 9 ani daca vreti sa stiti v-am mai vis odata eu nu sunt proasta dar ma apuca nervi.Eu imi cer scuze, daca ma iertati! va pup pe toti! iertati-ma pentru nervii mei!
E O TARA LIBERA! Pleaca odata de pe TPU daca nu iti convine nimic.A si porasta esti.Pe bune te faci de R-A-H-A-T! Hai pa!
Fetito pune si tu intrebari calumea si atunci te ajutam si noi.pana atunci ush daci.
florinb64 întreabă: