Du-te la un liceu sportiv, de arte sau de muzica... poate intr-acolo se indreapta pasii tai si tu nu-ti dai seama.
Pey si eu eram in situatia ta...nu stiam la ce profil sa ma duc si am ales intr-un final mate-info pentru ca de aici eu consider ca poti merge mai departe unde vrei pentru ca pana in clasa a12a faci toate materiile spre deosebire de filologie, care din cls a11a nu se mai face matematica sau tie vad ca iti place muzica, dansul...ai putea sa mergi la un liceu de arte.sau unul de coregrafie.de ce nu? succes>
Daca ai hoby. urile astea cred ca te orientezi mai mult pe partea umana nu pe cea reala. Cred ca cei de la real sunt mai mult atrasi de calculatoare.informatica.dastea ce tin de materiile fizic chimie.sau nu stiu acum.depinde. Orienteaza-te pe romana.ca e frumoasa iti zic eu eu sunt la liceu la profilul filologie sh e marfa decat la celelalte profile
Incearca totusi sa te orientezi spre ceva la care crezi tu ca te va ajuta mult si esti capabila.
Daca iti place foarte mult muzica ai putea sa dai la un liceu de arte .
Daca nici asta nu merge incearca sa te gandesti foarte bine la o materia care tot timpu ti'a placut si bazeaza'te pe materia aia si cine stie .
Daca tot spui ca ai note bune atunci ar trebui sati dezvolti cunostintele mergand la un liceu bun cum ar fi sava sau lazar daca nu atunci la un liceu de muzica. Iar in viata ar trebui sa gasesti ceva care sa-ti faca placere cum ar fi sa fi solista sau dansatoare intr-o trupa dar nu cred ca e cazu sa te gandesti atata la viitor. Cel mai bine e sa mergi pe unde te duce destinu
Alexsb20 întreabă: