Buna! Nu stiu exact daca mai exista aceasta specialitate in licee,dar stiu sigur ca profilul bio-chimie s-a transformat in protectia mediului si industrie alimentara,dar este acelasi lucru doar ca faci mai putine ore de biologie si chimie, dar tot aceste doua materii sunt baza, tot la ele dai teza.De ce se numesc asa? Se spune ca bio-chimia s-a demodat,acum au folosit niste termeni mai sofisticati,mai moderni, deci industia alimentara/protectia mediului, de acum=biologie-chimie de acum ceva timp. Sper ca te-am ajutat:*
Da ma exista...
De exemplu,in cernavoda, jud cta, este Liceul Teoretic "Anghel Saligny" care se imparte in 3 profile: Uman, Stiinte, Mate-Info...
La stiinte materiile de baza sunt biologia si chimia...Deci mai exista
Gasesti in Braila "Liceul de Chimie Nenitescu" cu profil biologie-chimie si mai sunt inca vreo doua, dar imi scapa acum denumirile
Buna...Sa-ti explic: profilul in sine se numeste stiinte ale naturii. Aici poti sa ai ca materii de specialitate biologia-chimia, dar mai poate fi si matematica-fizica.
Cam toate liceele teoretice au profilul stiinte ale naturii...trebuie sa intrebi doar daca e biologie-chimie.