Fa ce-ti place tie si ce iti doresti cu adevarat. Nu privi inca spre salariu, nu lasa foamea de bani sa te faca sa regreti pe viitor.
In ceea ce lucrezi trebuie sa pui si suflet.Trebuie sa iti si placa meseria, profesia.Degeaba iei bani multi daca nu iti place ce faci.
Bună.
Nu are relevanță că mama ta este asistentă medicală!
Atâta timp cât tu nu ești hotărâtă și nu te regăsești în acestă meserie, nu ai ce să cauți. O faci pentru bani? Doamne...
Ține minte: nu plăti cu ani din viață preferințele profesionale impuse de părinți!
În viață faci ceva care să te facă împlinită profesional. Îți spun din experiență, eu mi-am schimbat direcția în viață la 180 de grade.
Sunt lucruri care dacă nu le faci atunci când trebuie, mai târziu e prea târziu.
Multă baftă în cariera care o vei alege direct TU.
Pa, pa.
Nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca asa a zis mama.sau pentru ca este bine platit acel loc de munca.Trebuie sa te gandesti daca va rezista in viitor... daca iti va face placere sa te duci la munca...nu sa iti blestemi zilele ca te ridici din pat...trebuie sa faci ceea ce iti doresti...sa fie decizia ta...si sa iti formezi un viitor...care sa te multumeasca pe tine...nu pe mama ta.sau pe altcineva. tu contezi!
Personal, imi plac foarte mult limbile straine, sunt la Filologie si vreau sa merg la Facultatea de Limbi si Litetaturi Straine.am auzit ca se plateste bine ca translator.Sa speram ca pana atunci se va plati bine si in Invatamant.
Eu te sfatuiesc sa faci farmacia, este o meserie foarte frumoasa chiar daca acum este platita jignitor de prost, nu renunta la a ajuta oamenii suferinzi, vei primi mai multa multumire.
In viata ne trebuie si lucruri materiale. Avem nevoie de casa, de haine, mancare, masina si multe altele. Daca nu ne gandim la astea cand suntem tineri si avem posibilitatea sa facem ceva cu viata noastra, cand sa ne gandim? Cui i-ar conveni sa stea o viata intreaga in gazda, sa nu aiba bani de taxi, sa nu aiba bani sa mearga undeva in vacanta? Acum e usor sa vorbim asa, ca visurile sunt importante, pentru ca primim bani de la parinti. La varsta asta este usor cu banii. Dar mereu trebuie sa ne gandim la viitor.
Cine ti-a spus tie ca o sa ai un salariu mai mare de 10 milioane, ca medic, in Romania? Iti irosesti timpul invatand. Daca speri la cariera bine-platita si pe deasupra si respectata, medicina o poti practica doar in strainatate.Sad,but true.Nu se vede ca mai toti medicii romani de calitate au plecat? Cei care au ramas probabil nu s-au pretat compromisurilor, ori sunt nebuni sa-si iroseasca timpul pe-aici pentru un salariu de nimic.Alta optiune ar fi aceea ca inca mai exista oameni care vor cu tot dinadinsul sa ajute, fara sa se gandeasca la meritele personele.De obicei, ăstia nu au familie si locuiesc in munti.Again...sad,but true.
Anonim240 întreabă: