Eu cred ca cel mai important este sa-ti cunosti singur pacatele, adica sa le constientizezi, deoarece in acest mod cu siguranta o sa le cunoasca si Dumnezeu si daca iti pare rau cu siguranta o sa-ti fie iertate. Poti sa te marturisesti si unui preot dar numai daca simti cu adevarat, sa nu o faci cu falsitate, sa nu-ti imaginezi ca preotul este o,, masinarie de iertat pacate", trebuie sa-l vezi nu ca pe un om ci ca pe un,, curier al lui Dumnezeu". Tocmai de aceea e bine ca intre preot si cel care se confeseaza sa existe o relatie bazata pe obiectivitate. Din pacate, in zilele noastre s-a pierdut esenta actului numit spovedanie, ceea ce trebuia a fi o taina, un lucru de o profunzime deosebita, a devenit o joaca, o pacaleala reciproca, pacaleala care atrage dupa ea si mai multe pacate. Sper ca te-am ajutat. FUNDITA?
Cum sa ii lemarturistestii lui dumnezeu?! dumnezeu; lestiue deja. dar prin sfnta taina aspovedaniei el vrea sa vada daca tu vrtei sa ii le marturisteti.[nu stiu cum sa explic.>:d
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: