Nu e treaba ta.
Ciocul mic.
Te simti cumva ca nu-ti acorda atentie si nu te baga si pe tine in seama?
Esti geloasa sau invidioasa?
Nu mi se pare ca ai motive sa te bagi, daca ti-e doar sef. Intr-o relatie sef-subaltern nu incap chestiile astea de viata personala si tu n-ai nici un drept sa te amesteci. Daca sunteti si prieteni, ii poti atrage atentia de calitatea de prieten.
Buna seara, parerea mea este sa nu te amesteci in treburile nimanui, stii cum este seful e sef, asa ca lasa sa faca ce vrea, tu nu trebuie sa ai grija lui, daca il va prinde este problema lui nu a ta. Ce trebuie sa faci tu este sa stai in banca ta si sa-ti vezi de treaba ta, nu cred ca trebuie sa te bagi.
Nu cred ca este o idee buna. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Poate sa aiba mii de amante, seful tau, iar colega mii de amanti nu este cazul sa te bagi. Indiferent ce crezi despre astfel de relatii, nu te sfatuiesc sa-i sugerezi sefului ce are de facut. Nu este politicos si ma tem ca vei fi concediata pe loc. Concluzie...relaxeaza-te si bucura-te de viata pe care o ai...
Gandeste-te: ce ai face tu, daca tu ai fi in locul ei, iar cineva s-ar amesteca? Si ce ar face sefu?
Vorbele vechi, batranesti, te pot sfatui:
- ce nu-ti doresti tie, nu dori nici semenilor!
- gura bate partea dorsala...
- nu te lega la cap daca nu te doare!
etc.
Din moment ce nu te afecteaza nu arr trebui sa te amesteci.in fond nu e treaba ta
Cu toate ca nu placut pentru tine sa fi in cunostiinta de cauza asupra acestei josnice aventuri, eu consider ca nu e bine sa te bagi.Cu siguranta mai devreme sau mai tarziu vei avea de suferit.Dor tii cum e vorba ca facerea de bine e...de mama. Daca ei nu au bunul simt de a fi discreti, nu incerca tu sa te implici sau sa dai sfaturi, pentru ca nu stii cum vor fi interpretate.LASA-I! Fiecare cum isi asterne asa doarme.Ai grija sa nu te muste sarpele!
Buna! Se vede ca te temi chiar din faptul ca ai pus intrebarea sub anonimat...De ce respectul pentru seful tau sta sub umbrela casniciei lui? Parerea mea e sa-ti vezi de treaba ta...Fiecare le stie pe ale lui...Amandoi vor aprecia daca ii vei lasa in pace...
Nu e treaba ta. Nici tie nu ti-ar conveni sa se bage cineva peste relatia ta. Nu ai de unde sa stii in ce relatii sunt cu cei cu care s-au casatorit. Si este mai bine si pentru tine sa nu spui nimic. Daca seful, profesional vorbind, nu s-a schimbat nu ai de ce sa iti schimbi parerea fata de el.
Nu e problema ta. sigur, consideri ca nu e moral, ca nu se face asta, in special la serviciu, dar nu poti repara nimic, ba mai mult iti atragi dusmania lor si o sa iti faca probleme. nu merita nici sa instiintezi sotii lor pentru ca ai creea probleme in familiile lor, probleme care pot fi tinute sub control de ei. in fond este problema lor si, candva vor plati pentru asta. poti sa ii ajuti, facand o rugaciune pentru ei ca sa le dea Dumnezeu minte!
Fiecare isi rezolva problemele si viata asa cum crede da cuviinta ca este mai bine, nu vad unde este problema ta, nu vad care este rostul tau intr-o asemenea situatie, de fapt ce urmaresti? in cazul ca vrei sa avansezi in postul pe care il ai nu incerca sa santajezi pe nimeni, manipularea este un joc periculos si singura care are de suferit esti tu, vei fi catalogata numai cu negative chiar si de colegii tai, relatiile dintre tine, sef si colega sunt interprofesionale.in cazul ca sunteti prieteni cu atat mai mult trebuie sa fii discreta
Daca aceasta relatie nu iti influenteaza job-ul, nu ai nici un motiv sa te bagi!
Daca insa te consideri neindreptatita/ seful o favorizeaza pe colega ta etc, poti avea o discutie cu el in care sa faci referire la JOBUL TAU nu la relatia lui...
Succes!