Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Martie 2025 sunt:
Concurs - Cum să-ţi găseşti vocaţia
Buna, vreau sa lucrez pentru amazon Germania, am vorbit cu dispecer, care ma si angajeaza, mi s au cerut poze cu buletinul si cu permisul pentru inregistrarea la amazon, iar contractul il semnez cand...? (mai mult)
Care e cea mai buna facultatea de actorie din Romania și unde e?
Stie cineva detalii de anto abi solutions? E legit? Vreau sa ma angajez si nu stiu nimic de ei. Urgent
Nu știu ce o sa fac! Voi ce ma sfătuiți sa fac avand in vedere ca pana la 26 de ani nu am lucrat nicăieri și nici studii nu am sau permis? Am întrebat de nenumărate ori ce as putea lucra in străinătate...? (mai mult)
Daca fac liceul militar este obligatoriu sa. dau la academia militara
Sunt la facultate economică de zi cu zi. Lăsând deoparte faptul că simt că abia o târăsc și urăsc materiile (o urmez doar că știu că dacă aș face ce îmi place aș locui sub un pod pentru...? (mai mult)
De ce mulți nu angajează tineri la pază? Preferă să angajeze oameni în vârstă care consumă alcool în timpul programului?
Buna,as vrea sa stiu daca la facultatea Spiru Haret din Buc, la științe juridice si administrative poti intra cu nota de la bac.Pe site nu gasesc info atat de detaliate. Mulțumesc!
De unde pot sa gasesc loc de munca remote legit? Numai cgs Romania m-au contactat inapoi si vad ca au reviews foarte proaste
Buna! A lucrat cineva la abi solutions? Am vazut un anunt pe olx ca job de magazin online si ma tot uit pe internet sa vad daca e legit. Suna prea bine sa fac 2400 fara sa prea fac ceva
Va rog sa ma ajutați dacă se întâmplă ceva grav că sunt o persoană fricoasa și nu știu cum sa o fac mai bună
Salut! Ma puteti lămuri cu diferența dintre inginer constructor și inginer proiectant? Care s- ar merita mai mult în zilele noastre și ce diferențe de studii exista între cele doua? Mulțumesc ...? (mai mult)
Salut! Stiu ca mai sunt n persoane care au intrebat pe TPU cum poti sa fii medic pe ambulanta SMURD, dar vreau raspunsuri noi, daca se poate de la cineva care activeaza in domeniu. Intrebarea mea...? (mai mult)
Buna! As avea nevoie de un răspuns rapid! A mai lucrat cineva de aici la Burger King? Daca da, câte zile pe săptămână și care ar fi turele de lucru?
Cate ore au toate materiile de clasa 12 de liceu tehnologic de inginerie cu exceptia modului?
Ce parere aveți despre cariera de vlogger/influencer? Mie unul nu îmi place ce face Selly și cu trupa lui 5gang pentru ca din punctul meu de vedere canta versuri de prost gust și fără sens dar am...? (mai mult)
Dați-mi va rog nume de cofetărie.
Bună ziua, as avea o întrebare. După cât timp îți poți da demisia ca SGP? Unii zic ca ai contract pe 4 ani alții ca poți pleca când dorești și chiar as vrea știu ceva concret! Mulțumesc...? (mai mult)
Hello dragilor, sunt persoană cu dizabilități și mi- aș dori sa am un venit în plus. Din cauza problemelor de sănătate nu am terminat nici măcar învățământul gimnazial, dar am dorință...? (mai mult)
Salutare! As dori sa știu cât mai multe despre înscrierea la facultăți și diferența între cele cu taxa și cele fără taxă. Mulțumesc!
Salut! As doru sa știu dacă în ziua de azi merita sa mai faci facultatea de constructii. Ma refer la locurile de munca pe viitor ca și inginer constructor sau inginer proiectant. O alta întrebare,...? (mai mult)
Buna ziua! Am o nelamurire de care nu reusesc sa dau in regulament si in Metodologia de Admitere la Studiile de Masteriat din cadrul Academiei de Politie. Daca am terminat o scoala de politie penitenciara...? (mai mult)
Dacă fac un curs acreditat de ministerul muncii pot lucra în Europa cu el?
Știe cineva niște joburi în Suceava?
Bună ziua, am vreo șansă să trec medicalul la școală de poliție dacă cu câteva zile înainte de el o să fiu supus unei operații? ( Operatie ligament umăr)
Buna, sunt clasa a 9 profil filologie la un liceu mediu si nu stiu ce vreau sa urmez mai departe.Imi place mult romana si informatica (tic)dar nu as vrea ceva cu materii reale (mate, programare, fizica...? (mai mult)
Pentru cei care sunteti/ati fost in armata sau aveti pur si simplu cunostinte in domeniul asta, ce parere aveti despre o cariera in politia militara? Ma refer asa avantaje si dezavantaje. Deci vorbim ...? (mai mult)
Daca am fost în Germania pe o perioadă scurtă de timp (o lună) și am fost angajata, mi- a fost deschis aok ul insa am întâmpinat niște probleme la locul de munca și am venit in România fără...? (mai mult)
Salut TPU, am înțeles ca la poliție se poate intra dacă ai tatuaje la vedere cu excepția de a nu a avea pe gât sau pe față. La jandarmerie este la fel? A intrat cineva cu tatuaje pe mâini la ...? (mai mult)
Dintre toate anunturile cu locuri de munca niciodata nu am vazut anunturi in care sa angajeze: in politie, soferi pe tren, piloti de avion, pompieri, medici, preoti, astronauti nici nu stiu daca...? (mai mult)
Bună ziua! Am 21 de ani și aș dori să urmez cursul „Școala operatorilor" (Mașinist de utilaje pentru cale și terasamente) organizat de Bergerat Monnoyeur (reprezentanța Caterpillar) în România....? (mai mult)
Buna,sunt un baiat de 16 ani interesat de o cariera de jandarm.Intrebare mea este urmatoarea.Ce inseamna "incadrare directa"?
Ma chinui să găsesc un job part time de doua luni de zile in Suceava, va rog ajutor!
Hei TPU, nu știu cum să încep. Acum sunt în liceu, clasa a 12- a (19 ani) și nu prea mă trage cheful să învăț pentru bac. Acum sunt la karate, lucrând la aspectul meu fizic și m- am apucat...? (mai mult)
Ce firma de curierat (mancare) imi recomandati? Gen glovo, food panda, tazz. Si care sunt preturile pe comanda sau ora? Vreau sa livrez cu scuter electric personala si nu stiu la care firma e mai rentabil?...? (mai mult)
Vreau sa merg la academia de politie dar nu stiu ce pot ajunge din aceasta facultate. Mi- ar placea munca pe teren si in actiune si la fel si SRI ul. Nu gasesc niciun raspuns la genul de intrebari pe...? (mai mult)
Salutt, as vrea si eu sa merg la liceul militar dar eu m- am decis doar acum ca chiar vreau acolo. Acum intrebarea mea, este e prea tarziu? Mai am timp sa ma antrenez? Si media de la evaluarea nationala...? (mai mult)
Salut. Unde găsesc o școală tehnică în vestul sau nordul Europei de unde să ies tehnician chimist? NU Facultate. Școală tehnică. Și să nu- mi spuneți că mai bine fac facultate. La facultate...? (mai mult)
Cauta cineva fotograf/videograf sa-si faca echipa pe nunti?
Cat durează în prezent școala de subofițeri de pompieri? Auzisem ca se face 1 an jumate e adv?
Salut! scuze de deranj, am văzut că a început o nouă sesiune de admitere la postliceala M.A.I. iar din păcate am picat psihologicul pe data de 12 octombrie. știți cumva dacă aș putea încerca...? (mai mult)
Este obligat angajatorul să te plătească în ziua/zilele de probă?
Cat de greu (sau imposibil) e sa te angajezi la stat fara relatii sau pile?
Salut tuturor am vârsta de 16 ani și nu știu ce să învăț sa cant la acordeon sau să devin frizer?
Buna! Unde se angajează part-time in Suceava 6 ore? Caut de extrem de mult timp și nu găsesc! Va rog mult, ajutor!
Salut! Ce opțiuni aș avea dupa bac pentru politie/jandarmerie/pompieri? Cea mai rapidă varianta, am tot văzut locuri scoase la concurs cu încadrare din sursa externa, academie de politie, academie...? (mai mult)
Chimia alimentara este un domeniu bun in care sa profesezi? Este de viitor?
Bună ziua! Păreri despre job la Selgros, condiții, raport muncă, avantaje - salariu... Mulțumesc!
Buna! Cer ajutor elevilor de liceu militar/ absolventi / cei care cunosc domeniul militar. Doresc sa ma inscriu curand sa dau probele, sunt la zi cu toate informatiile legate de admiterea intr- un asemenea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!