Nu e ca Ian, scrie si in bravogirl :"Am mai spus, sunt singura.Noi suntem prieteni si colegi in acelasi timp si inevitabil petrecem foarte mult timp impreuna.Nu am deocamdata o relatie si ma concentrez pe ceea ce am de facut." dar eu stiu ca a fost cu Paul, pentru ca cu Ian sigur nu.
Se zvoneste ca ar fi ceva intre ei, de indata ce sunt vazuti impreuna la evenimente.
Eu stiu ca nina dorbev si cu ian somerhalder si-au comfirmat relatia de cuplu in 2011... iar in film Elena intr-un final zice ca pe stefan il iubeste dar nu e la fel de indragostita de el cum e si de damon...frumos,nu?
Nina e cu Ian de un an intreg.Paul e casatorit cu Meredith din TVD.Si oricum Nina si Ian sunt cuplul perfect
Nina a fost cu Ian anul trecut parca.Dar nu mai este.Cu Paul nu este.El are prietena .
Nina este cu ian din 2010! Iar paul este casatorit cu torrey devitto (doctorita meredith din sezonul 3)
a spus in bravo din 21 iunie cas impreuna si public in realitate. pana atunci nu era public doar se credea ca sunt impreuna!:d
sorinaa0 întreabă: