Daca activitatea pe care o desfasori iti da satisfactii si iti place, in niciun caz nu trebuie sa-ti schimbi locul de munca.INSA confortul la locul de munca nu trebuie sa fie doar fizic ci si psihic, prin urmare relatiile cu colegii sunt importante.Nu poti rezista la infinit intr-o atmosfera ostila. E stresant si nesanatos.intr-o alta ordine de idei, o relatie nu se construieste venind dintr-o singura parte. Or, tu pari f.intrasigenta, exclusivista si individualista.Imi pare rau sa spun asta, nu vreau sa critic insa cum se poate sa nu suporti, dupa cate inteleg, pe toti colegii de munca? Si cum sa nu ai nimic in comun cu ei cata vrema desfasurati aceeasi munca? Macar cunostintele de specialitate si tot ar trebui sa va apropie. Daca as fi in locul tau as fi mai deschisa, mai prietenoasa si mai putin pretentioasa.As accepta pe fiecare asa cum este caci nu degeaba ne=a facut Dumnezeu unici. O atmosfera cordiala la locul de munca e binefacatoare pentru orice membru al colectivului.Sanatatea noastra insasi are de suferit enorm cand traim in stres...IN SPERANTA CA INTELEGI EXACT CE-TI SPUN SI NU INERPRETEZI SFATUL MEU CA PE O CRITICA, ITI DORESC NUMAI BINE.
Nu e cazul.
Dar daca TOTI colegii te supara si nu le poti suporta, trebuie sa te adaptezi la ei si incearca sa-i adaptezi si pe ei la cerintele tale!
Nu e cazul.mai mult de un salut nu esti datoare sa le spui. tu te duci la serviciu pentru a munci nu pentru a sta de vorba cu ei.incearca pe cat posibil sa ii eviti iar atunci cand vor sa vorbeasca cu tine invoca un motiv din cauza nu poti sta de vorba.
Buna, parerea mea este ca nu trebuie sa-ti schimbi locul de munca pentru asa ceva, incearaca sa-i eviti pe cit posibil, nu le da prea mare importanta, vezi-ti de patratica ta cum se spune.Bafta.
Daca iti schibi locul de munca din cauza asta, poate fi interpretat negativ pentru tine la urmatorul loc de munca, cum ca nu te poti adapta.
Daca iti afecteaza modul tau de lucru; nu te poti concentra si nu poti fi util, nu consideri ca jobul iti aduce satisfactii iti poti schimba locul de munca dar daca singurul motiv este ca nu aveti nimic in comun dar lucrati bine, va intelegeti bine pe plan profesional nu il schimba. Si mai e o chestie: nu este un moment bun sa iti schimbi locul de munca momentan (din cauza crizei economice te poti trezi dat afara-ultimul venit primul plecat, salarial nici nu mai vorbesc; firmele acum se folosesc de criza-la angajare dau salarii mai mici, iti promit ceva si nu isi respecta promisiunea). Eu zic ca deocamdata trebuie sa fii multumit ca ai un loc de munca stabil; vin vremuri grele.
costi900 întreabă: