anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce este cu mine...am incredere deplina in mine cand sunt in anumite locuri cu anumite peroane, dar cand merg undeva si sunt multe persoane in jurul meu nu stiu ce este cu mine ma inchid si nu am deloc puterea sa comunic? Oare care este motivul am incercat anumite sfaturi, carti, oare un psiholog ma poate ajuta mult? Incerc sa reies din acea stare dar nu pot! Dupa acele momente ma dor ochii si capul si ma simt foarte obosita! Va rog spuneti-mi ce sa fac?

2 răspunsuri:
| ViseColorate_4467 a răspuns:

Treci printr-o perioada destul de dificila.Cred ca un psiholog te-ar putea ajuta sa iti rezolvi problema.Succes.

| LuYz@ a răspuns:

Pai si eu sunt asa! crede-ma! stiu e foarte ciudat cand sunt cu prieteni/colegii sunt mult mai tupeista dar cand sunt cu alti copii mai mari sau pe care nu ii cunosc imi e rusine sa nu ma fac de ras asa ca sunt foarte tacuta pentru ca nu sunt asa de grozava ca alte colege. si am mult de pierdut pentru ca prietenele celelalte care nu sunt sfioase pot sa le zica buna sai chiesti din astea dar eu nu pentru ca ei nici nu prea m-au vazut bine, nu mar recunoaste.