Tie iti place sa faci ceva? Adica sa muncesti in general. Munca inseamna program strict si efort mult. Tu nu vrei sa te faci cumva utila societatii? Daca visul tau este sa stai si sa lenevesti, sa n-ai program, sa n-ai de munca, o sa mori de foame. sau o sa te prostituezi ca un batran urat si libidinos sa te intretina. revino cu picioarele pe pamant! Ti-am urmarist mai multe raspunsuri. Eu om care sa-si doreasca sa fie inutil atat de tare precum iti doresti tu n-am intalnit.
Munca de asistenta este frumoasa si plina de multumiri. Dar e munca, nu stat degeaba. Tie ti se pare greu sa lucreiz in ture si sai program fix? Sa vezi ce greu e sa nu ai program fix, sa muncesti de la 7 dimineeata pana camd termini munca, adica la 7-8-11 seara. Si totusi oamenii aia nu se vaieta. Pentru ca munca ne innobileaza, ne face diferiti de animale.
Parerea mea este ca nu esti hotarata si nu stii ce sa faci in viata. În viata de multe ori nu faci ce vrei, oriunde si orice meserie vei avea va fi greu.Trebuie sa muncesti sa ai satisfactia lucrului implinit si sa vezi cu ochii tai ca cei din jur te saluta cu respect. Consider ca meseria de asistenta medicala este foarte buna, lucrezi intr-un halat alb, ajuti lumea si te simti importanta si respectata. Stiu pe cineva care a terminat cursurile de asistente medicale si ca sa profeseze aceasta meserie a trebuit sa dea multi bani. Acum tu faci cum doresti e viata ta in joc si eu nu pot decat sa-mi dau cu parerea.
Trebuie sa ai un pic de rabdare. In mod sigur te vei acomoda si o sa vezi ca o sa-ti si placa. Nu toate asistentele fac ture la capataiul bolnavilor. Poti lucra, dupa absolvire, intr-un laborator de analize sau la registratura (receptia) unei clinici sau cabinet particular de ex. Oricum nu strica sa stii sa faci o injectie, sa pui o perfuzie, sa iei tensiunea, sau sa pansezi o rana. Unde mai pui ca este o profesie foarte solicitata si la "export"! Rabdare si bafta!
Buna Eve
Nu esti singura in situatia asta multi merg la medicina si nici nu le place eu zic sa faci ceva ce iti place cu adevarat undeva unde sa mergi cu drag la servici.
Eu zic ca nu ai cum sa te acomodezi cu ceva ce nu iti place.Trimitemi un mesaj cu ce ti-ar place sa faci si poate te pot ajuta sa te reorientezi:D
Intra pe siteu asta www.go.ise.ro si fa chestionaru de aptitudini si vezi ce meseri ti se potrivesc
Toate cele bune.
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: