Sincera sa fiu stiu cat de greu este, sora mea este asisitenta, nici ei nu i-a placut dar s-a acomodat, sa stii ca o sa te acomodezi, pe deasupra primesti si spaga, dac lucrezi in spital ai spaga mai mare decat la policlinica, crede-ma ca e o meserie serioasa si frumoasa, multa bafta!
Mie de exemplu mi-ar placea sa fiu medic de familie, consider a fi o profesie usoara. cit despre elevi rai, acolo unde invat eu profii nu le trag atentia, spunindu-le ca daca strica lectiile nu vor primi nota trecatoare. unde invat eu un prof are in jur de 4000 lei lunar.
Daca stii o limba straina du-te peste hotare, acolo sunt alte conditii! Daca nu iti place asistenta incerca alta specializare...
Eu sunt asistenta medicala, lucrez intr-un spital judetean, pe sectia de ginecologie. Este greu sa lucrezi cu omul bolnav, este greu sa lucrezi in ture( tocmai intru de noapte), sa n-ai sarbatori( voi lucra de revelion si in 1 ianuarie). Daca nu-ti place aceasta meserie, renunta la ea, fara sa fii dedicat ei va fi un calvar, am colege care sunt vesnic nemultumite si ca atare asa se si poarta cu bolnavele. E pacat, in viata trebuie sa faci ce iti place.
Este greu. Poti sa faci asta doar daca iti place meseria, daca nu, este un adevarat chin.