Un vanzator adevarat ar parcurge toate cele 6 trepte.
Probema este ca, daca nu are marfa BUNA, n-ar mai vinde nimic din parizer, fiindca odata explicat clientului ce contine, el ar fugi fara sa se intoarca...
In primul rand, parizerul este doar de vita, deci, variantele porc si pui, nu sunt posibile. Dar vine in 2 forme: parizer cu ciuperci si fara ciuperci.
Asadar, ii arati cele 2 sortimente in galantar si o intrebi pe care-l prefera.
Salamul nu se degusta, ca nu suntem la piata de tarani, sa degustam branza.
Unui client nu-i spui niciodata ca gustul difera si nu-i putem recomanda ceva anume. Mai bine taci din gura, decat sa spui asa ceva.
Dupa ce ai servit-o, o intrebi respectuos daca mai doreste altceva, fara sa incerci sa-i bagi pe gat produse promotionale sau marfa nevanduta din galantar. Clientul se simte stanjenit si pleaca, pe viitor ocolind magazinul.