It este viitorul
dar tine minte daca nu ai o meserie caresa iti placa si la care sa nu simnti ca muncesti degeaba inveti tu nu stiu ce meserie care este platita super bine si este vazuta de societate, deoarece nu o sa iti placa si este o risipa sa faci toata viata ceva ce nu iti place,
asa ca meseria care merita este meseria care iti place tie, si placandu-ti ai sa fii si bun in ea si o sa vina si banii
deci alege ce iti plaec tie si nu te lua dupa ce iti spune lumea
Nici facultate sau stres. Cenafer direct mecanic pe locomotiva 1000€ net garantat pe luna (cazare & mancarea inclusa) poate mancarea nu dar hotel ai, dar nu cred ca e meserie buna pentru familisti.
După facultate NU AI nici un salariu!
Te "lupți" tu cu angajatorul pentru salariu, după!
Salariu bun poți avea și ca sudor. Totul e să știi meserie și să găsești job-ul perfect.
Trebuie sa alegi ceva care să-ți placă.
Nu știu dacă e foarte plăcut sa fii angajat la Mc și sa fii trecut de vârsta de 40 de ani.
Mie, sincer, nu mi-ar plăcea. Probabil altora le place nu sunt împotriva, dar e bine sa faci ce-ți dorești. Va ieși mult mai bine ca un lucru făcut din monotonie.
Trebuie să faci ceea ce îți place și ce ai crede ca ai putea reușii să faci, găsește-ți o meserie care îți place și aia e!