| Anthonys a întrebat:

O intrebare pentru baieti : ce stiti despre legiunea straina? argumente pro si contra...si in final pentru cunascatori cine ar merge? fara link-uri multumesc.

4 răspunsuri:
| Sh0ck a răspuns:

Un prieten de al meu, are 20 de ani si se gandea sa mearga acolo
Legiunea straina, adica Franta, sunt supusi la tot felul de test, cam chinuiti, treubuie sa fi rezistent, este mai ceva ca la armata, dar rasplata este, spun eu indeajuns daca ai o inima tare (cam 1500-300 euro pe luna, si cam 1-2 ani de recrutare am auzit ca te tin aia acolo)

| 44 a răspuns:

DA eu as merge, in primul rand ca sa te duci acolo nu trebuie sa fii chiar dur fizic, trebuie sa fii dur psihic asta fac ei acolo.''Intai te distrugem apoi te cream cum vrem noi'' asta Mi-a zis un Ofiter de acolo cand am fost sa ma informez putin.
Pro-Castigi bine, inveti franceza, te maturizezi si o sa ai parte de ceva cu totul diferit fata de ce faci in Romania.
contra- nu o sa iti mai vezi familia cam 5 ani, NU o sa ai voie sa te casatoresti decat dupa 15 ani(daca rezisti atat)
Daca mai ai intrebari sunt bucuros sa iti raspund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La anul in toamna am plecat!

| military1soldier a răspuns:

Dupa ce ai fost admis 4, 5 luni dupa inscriere ai voie sa comunici cu familia facebook telefon skype si salarul lunar e de 1045 e la inceput dupa aia creste mai greu dar castigi bine din misiuni am citi k se da dupa o misiune de 3 luni 20 000 de e

Întrebări similare