| Alexandraaa1999 a întrebat:

O prietena ii place un baiat pe care l-am cunoscut amandoua de curand. Ea m-a rugat sa nu zic nimic nimanui da azi m-am enervat si am zis fara sa vreau ca ei ii place de el. Faza buna e ca ea nu era acolo si inca 2 fete si un baiat au spus ca nu o sa spuna nimic. Eu vreau sa ies din incurcatura asta fara sa stie ea ceva
Alexandraaa. Dispeee. Bîjor: si e sensibila

Răspuns Câştigător
| snooky97 a răspuns:

Najpa situatia...cel mai bine ar fi sa stai linistita cateva zile pentru ca apoi sa vezi cum decurg lucrurile si daca respectivele pers isi tin gura inchisa.In caz contrar,daca amica ta afla ar fi mai bine sa ii spui sincer in fata ca a fost o simpla greseala si ca se mai intampla chestii din astea...dar pana la urma nu ai facut niciun rau nimanui, pentru ca sunt sigura ca baiatul resp va fi incantat sa auda ca e plackut de amica ta, si poate ca ii va da si o sansa.Succes!

4 răspunsuri:
| Alexandraaa1999 explică:

Fundalove struckx:XXlove struckx

Faza e ca baietul ala e de dreaba intelege lucrurile si...a spus sa nu ii zicem nimic. si imi e frica ca pana la urma o afle ca o fata are gura cam mare si nu spune adevarul...le infloreste smugsad

Aseara cand am iesit afara ea aflase de la una cu gura mare si logic ca s-a suparat si a zis ca nu ma mai poate ierta da tot vorbea cu mine...

cine vrea sa ma ajute add alexandra.bijor

| rhadan a răspuns:

Daca e prietena adevarata te va ierta in secunda 2 ...eu mi-am dat seama ca e mai bine sa fii solitar si asa sunt acum stii cum se spune prietenii vin si pleaca si in viata poti avea doar un singur prieten si adevarat asta va fi un test ca sa iti dai seama daca e o prietena buna dar si ea va spune ca esti barfitoare :p dap da-i pace sa creada ce vrea macar cere-i scuze de fapt daca te face in tot felul de lucruri nu o baga in seama si las-o sa isi ceara ea insasi scuze asa sa faci manipuleaz-o...nu te lasa sa fii manipulata eu asa fac