| mgtow a întrebat:

Oare era o optiune buna daca ma alistam ca sofer pe camion/autobuz in armata romana? Cam ce salariu era acolo si cate zile libere pe an aveam? Ma tot gandeam dar acum nu mai sant acasa in RO si nu imi pare rau pentru ca e un servici bunicel pe care il am, chiar daca am distante scurte pe camion.

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Nu castigai mult in jur de 1200 de lei dar oricum era bine.
Oriunde e mai bine de cat in Romaniawinking

| bunelutu a răspuns:

Mysogyn.Daca ma terminat liceul de constructii si vreau sa intru in armata se poate?

| mgtow explică (pentru bunelutu):

Cu sau fara liceu daca ai 10 clase intri dar pregateste-te bine fizic pentru ca ai de dat probe bune acolo. Eu vreau sa intru in Spania ca sofer pe camion in armata dar mai am de asteptat putin.

| bunelutu a răspuns (pentru mgtow):

Conditie fizica am nu este o problema am sa caut pe net situl armatei si ma documentez mersilaughing

| kesu0 a răspuns:

Da iti spun ca era o optiune buna! castigul era undeva la 1400 lei dar in armata era si programul avantajos. eu dau la armata da nu sofer pe camion si ca soldat viata mai grea pe mine

| mgtow explică (pentru kesu0):

Si cu ce studii te bagi? Ofera un avantaj sa intri cu 10 clase in caz ca nu stiai.

| kesu0 a răspuns:

Nu proba fizica e problema in Romania ci faptul ca sunt putine locuri si intra doar cei cu pile... cum ai spus tu ca vrei sa dai pentru sofer pe camin ai mai multe sanse ca nu sunt multi cu permis de profesionist!