Jurnalism mai. Stii sa comunici, sa-ti impui punctul de vedere? Go pe net creeaza-ti un blog deoarece te va ajuta foarte mult daca dai la jurnalism.
Eu am blog si sunt la marina, la fel se poate aplica si in cazul tau. Nu facultatea iti decide viitorul (ma intreb cine ti-a bagat asta in cap). Tu iti faci viitorul! Te descurci si gata. Du'te pe jurnalism pentru ca n-ai ce pierde. Vocabularul ar trebui sa-l ai destul de dezvoltat.
Nu cred ca ti-ai stricta viitorul! Pe bune, eu am fost la un profil real si pana la urma am ales literele, crede-ma e f greu la un profil real. Si nimeni nu are salariu de 30 mil la inceput, nici macar doctorii...
Nu trebuie sa fi pesimist cu timpul poate lucrurile se vor schimba si in Romania, la noi e foarte greu sa gasesti un loc de munca bun, poate se va schimba ceva si vom avea sanse mai multe peste cativa ani, eu spre exemplu am optat pentru psihologie cu toate ca am facut un profil real la liceu, insa m-am saturat de matematica, chimie, biologie.Nici eu nu stiu sigur cate sanse o sa am sa gasesc un loc de munca bun in domeniul p care mi l-am ales insa sper ca va bine, pana o sa terminam facultatea poate se vor mai schimba lucrurileTrebuie sa fim optimisti.
nu prea conteaza ce liceu ai facut. conteaza sa ti dai silinta in facultate. mama mea a terminat liceul cu specializare in chimie si a facut facultate de finante banci si contabilitate si s a descurcat minunat. eu zic sa faci ce te satisface ca o sa te descurci. faci in vara un curs, doua daca chiar e ceva la facultatea aia despre care nu ai habar s gata. nu e nimic dus pe apa sambetei. bravo tie ca ai note mari. nu ai invatat degeaba. si cauta pe net. sunt o groaza de firme care sa te indrume si sa te ajute sa ti dai seama care e cariera potrivita pentru tine.
Alexandru250201 întreabă:
Alexutzuu2010 întreabă: