| Alle13c a întrebat:

Off.In legatura cu algentia Step1Media. Nu m-au c hemat la niciun casting pana acum. Ce sa fac? App. m-au culesc de la Piata unirii [buc]laughing

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Vezi
http://www.step1media.ro/
http://www.e-oferta.ro/firme/agentia-step1media-srl.html
Lista firme similare
Mailbox Promotion SRL

Butterfly Event SRL
Celberity SRL
Secpral SRL
Color Tuning - Inscriptionari masini SRL (1 produse) Celest Advertising SRL
Colibri Media SRL
Sign Shop SRL
Metronom Light LTD (1 produse) AsturiaX Graphics SRL Rc Publimedia SRL
Gapa Group SRL
Telelux SRL
KiB Advertising SRL
(2 produse) Behlev SRL
Gold - Media Services SRL
Szekely Maria PFA Sunday Media SRL
Omnivip SRL Adiacent Advertising SRL
C&I Colour Advertise SRL
Bomex Sports SRL

| anutza a răspuns:

Nu prea ai sanse daca incerci la o singura agentie, inscrie-te la cat mai multe.

Te poti insrie si online pe Twist media casting.

Bafta

| Alle13c explică:

Nuuu.faza e ca nu stiu daca sunt seriosi oamenii ca eu am si platit o taxa de 50 lei si mi-au zis ca ma suna la inceputul sau pe la mijlocul lui august. Si e 16 august si nimic straight face

| corynaa a răspuns:

Step 1media nu este in unirii.Au sediu la obor si langa Cora lujerului(parca). Cred ca te-au selectat altiilaughing

| LexaAlexa a răspuns:

Culesi dupa strada, am inscris copilul la agentia step1media in urma promisiunilor lor certe ca nu tb sa mai platim nimic in afara celor 50 lei la inscriere pentru diferite castinguri. Ulterior am fost aburiti de o numita "directoare" patetica pentru un album profesional cca 500 ron. evident nu am acceptat. De 4 luni nu ne-au chemat nicaieri iar cand ii contactam noi, se fofilesc recomandandu-ne sa vb la sediul din obor cu un manager pe al carui nume le e teama sa-l dezvaluie telefonic - dupa insistente ni l-au recomandat ca dl.Andrei, care de obicei nu este acolo. Ar tb reclamati la opc. din pacate timp nu avem, banii pierduti sunt nesemnificativi...cel mai probabil majoritatea o lasam balta, iar ei ...cresc mari.