| Butsilee a întrebat:

Oi ce specialitate ati alege? economic, mate-info, filologie, bio-chimie daca am omis vre' una spuneti! si de ce? spuneti-mi si mie! multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| I.Love.Football a răspuns:

Am terminat liceul la specialitatea bio-chimie ( deoarece in clasa a 8a, m'a "plesnit" pe mine dorinta sa devin medic, dar apoi mi-a trecut in clasa a9a, cand am realizat in ce consta asta cu adevarat). A fost totusi bine pentru ca aveam mai putin de munca decat la mate-info. Acum insa imi pare rau ca nu am ales profilul economic (deoarece sunt la facultatea de stiinte economice ).
Sfatul meu (in cazul in care nu ai facut inca o alegere) este sa te gandesti de 2 ori mai bine la ceea ce iti doresti sa faci in viitor si apoi sa iti alegi specialitatea in functie de asta.

7 răspunsuri:
| Munchkin a răspuns:

Eu...hmmm...eu sunt cu filologia. happy Niciodată nu mi-a plăcut prea mult realul, cu toate că am avut note mari.

| ILikeToKnow a răspuns:

Eu am ales mate-info.
Avantajul e ca fiind clasa de A avem cei mai bun profesori din liceu...dezavantajul? Mai multe teme, multa fizica (si grea) mai multa mate si si mai multa info pentru ca suntem la intensiv...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Tehnicul.

| Alina_5575 a răspuns:

Bio-chimie ...mai greu ca e multa chimie-fizica si mate dar e destul de bine, aproape cei mai buni profesori din liceu...

| Butsilee explică:

Economic nimeni? wow! mai astept raspunsuri thinkingthinkingthinking

| Munchkin a răspuns:

Aveam o colegă care a ales economic.
Dar odată ce ai făcut economic şi ai ieşit contabil...pffff. E foarte multă muncă. Cifre peste cifre, numere, ajungi noaptea să le visezi. Plus că toată ziua stai cu ochii într-un monitor şi lucrezi. Se plăteşte foarte bine, dar e stresant...

| Cryssy a răspuns:

Pai cand a fost sa aleg am ales mate-info. Chiar daca e foarte greu.