Da bineinteles ca ar trebui sa alegi filo intensiv engleza. se fac 4 ore de engleza( daca alegi bilingv engleza se fac 6 ore, dar nu toate scolile au bilingv) si se fac 2 ore de fizica, dar avand in vedere sa este filo profesorii nu au sa se axeze atat de mult pe aceasta materie
Pe langa filo mai este si profilul stiinte sociale, care seamana mult cu filo, adica se pune baza pe o limba straina dupa cum vrei tu, chiar dai teza la engleza si la bac la fel, adica engleza, romana, isto/geograf si de ales 1 dintre logica/psiho/filozof si eng dupa cum am zis mai sus.Nu faci multa fizica, doar o ora pe saptamana, iar pe masura ce trec anii vei face din ce in ce mai putine ore ce tin de profilul real.Numai bine!
Poti urma filologia, si ar fi potrivit cel cu intensiv engleza. O limba straina te va ajuta destul de mult, iar engleza e cea mai potrivita, parerea mea. Nu stiu cate ore se fac la filo intensiv engleza Dar gandeste-te si ce facultate vrei sa urmezi mai departe, la filologie faci matematica pana in clasa a10-a Succes :*
Daca vrei psihologie du-te la Filologie.Eu sunt la Filologie si fac 2 ore de franceza, 3 de engleza 1 de latina.Pe intensiv nu stiu presupun ca mai mult.
Ai putea incerca stiinte-sociale. E un profil destul de usor, unde matematica, chimia, fizica si alte materii din astea nu iti dau prea multe batai de cap.Profilul s-s e ideal pentru cei care vor ca pe viitor sa devina avocati, psihologi, etc.
Serios?! Filologia e pentru exprimar iar in afaceri se cam utilizeaza purtatorul de cuvant. Eu zic sa mergi pe altceva, un liceu cu filiera economica sau ceva asemanator.