De fapt: Justin Bieber a fost surprins de paparazzi in timp ce se saruta cu Jasmine Villegas... Dar se pare ca acum nu exista nici o relatie intre ei... dar in orice caz Justin a fost sfatuit de catre Usher sa nu se cupleze cu vreo fana, iar Justin ca un baiat cuminte ce e il asculta
P. S.: Jasmine nu este o fana. Ea este una dintre dansatoarele lui si a aparut in videoclipurile de la: "Baby" by JB feat. Ludacris si "Never let you go". Pa
Deci, @luvjustindrewbieberxd Da am auzit, si nu-mi pasa. Si nici tu n-ar trebui sa te crizezi asa OMG lasa-l in pace pe baiat, sa aiba ce iubita vrea! Eu sper ca are iubita. Si sper ca nimeni sa nu stie cine e ea ca sa aiba si ei o relatie normala de adolescenti :X Orice il face pe el fericit, ma face si pe mine si pe orice fan adevarat.
@JustinBieberFEver "Justin Bieber a fost surprins de bla bla bla" hello?! Suntem in decembrie, stirea aia este veche din septembrie, nobody pays attention anymore.
2. Jasmine Villegas nu este dansatoarea lui Justin. Jasmine este o cantareata.
3. Jasmine nu a aparut in Never Let You Go. Tipa aia se numeste Paige Hurd si este actrita.
Mai documenteazate inainte sa-ti deschizi gura.
Ceau :*
Ui si ce daca are? eu ma bucur pentru ca il ador
ma bucur daca e fericit pentru ca si eu sunt:]
ser_3605 întreabă:
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: