E foarte greu sa faci si arhitectura si altceva pe langa o sa realizezi prin cls a 11. a exact ce vrei sa faci si ce iti place pana atunci
Pai depinde...in viata faci ce`ti place si nu ce vor altii. daca iti place asa de mult sa canti nu trebuie sa te lasi...sau daca poti. faci ambele lucruri.intotdeauna merita sa lupti pentru a obtine ce`ti dorestidepinde si de ce`ti place si ce te face fericita
Buna. Nu trebuie sa renunti la visele tale pentru nimic in lume, ci trebuie sa iti faci parintii sa inteleaga ca slujba pe care o vei alege trebuie sa iti si placa, pana la urma la job iti petreci cel mai mult timp din viata Nu e rau ca vor sa ramai in domeniul artei (si solista trupei Abis, de exemplu, e arhitect si muzician in acelasi timp), dar nu lasa considerentele materiale sa te abata de la drumul tau.Succes.
Uite eu de exemplu, din clasa 1 am fost intr-un liceu de arte, la muzica pana in clasa a 6-a.Eu vroiam ca la liceu sa merg pe arhitectura si in continuare tot pe o facultate de arhitectura, dar tinand cont ca sunt foarte multi care "se bat" pe locurile de arhitectura. am consideerat ca e bine ca inca 2 ani sa fac desen.
:Si uite ca am intrat cu bine, la arhitecura
methamphetamine întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alexsb20 întreabă: