Eu spun ca Adrian Tutu a meritat sa castige deoarece transmite un mesaj profund si este si simpatic.In plus, de obicei, rapperi nu pot afisa un mesaj asa de profund ca cel pe care Tutu l-a transmis.Ganditi-va ca Tutu a fost singurul care a adoptat acest gen, in schimb au fost multi ce au abordat genul pe care l-a ales si Narcis.In final, cred ca s-a facut alegerea potrivita deoarece lumea il va tine minte pe Adrian, in schimb Narcis ar fi uitat repede.
Sa fim seriosi acum : comparam cele 2 voci. tutu spune pur si simplu o poezie, pe cand iustin isi da sufletul saracu.
In afara faptului ca tutu are o poveste trista de viata... nu mi se pare atat de talentat, adica oricine poate scrie 2-3 versuri, ca apoi sa le 'recite' pe un negativ.
hai iustin!
Adrian :X-povestea lui a impresionat pe toata lumea. are o voce frumoasa si pentru cei care nu stiu, am descoperit si eu de curand, a mai scos cateva melodii pe numele de scena Lil Shean. Are imaginatie copilu' si voce. Plus ca el nu faca muzica pentru bani ci din pasiune. El chiar are talent.
narcis e un baiat talentat cu o voce mare dar din pacate nu l-am vazut la preselectii doar in semifinala si mi-a placut, insa eu tot cu adrian tin :X
si pentru cei care au spus ceva de genu: paraziti sau prosti mai bine nu raspundeau ca cei doi baieti au talent mai (parerea mea, nu vreau sa supar pe nime'). nu cred ca voi aveti mai mult talent si daca aveti de ce nu v-ati inscris si voi?
Narcis.
Are o poveste trista dar nu mi se pare asa talentat Adrian.
Doamne numai din astia cu :il iubesc pe Adrian Tutu sunt pe site.
Nu mai suport!
Zic numai te iubesc Adrian Tutu sau Adrian Tutu e cel mai tare.
Narcis, pentru ca el merita. Toate fetitele de 12 ani il voteaza pe celalalt pentru ca e frumusel. Chiar e, nu zic ca nu dar concursul nu e referitor la aspectul fizic
Sunteti niste boschetari postati in dragoste & sex pareri despre 2 prosti mei si aruncate si bagati in cris toata familia de retard macar posteaza-l altundeva nu aici unde is cele mai multe vizualizari (eu ast raspuns postat aici in categ corecta) si nu-ti permit tie un mare noob sa posteze aici pareri tampite. Sfat: SINUCIDETE SI ASA SUNTEM PREA MULTI
Eu krd ca Adrian Ptr`ca majoritatea adolescentilor asculta hip-hop sh rapp sh de aceea sunt multi care il vor vota sh deja are ff multi fani:X sa il ajutam sh`noi sa castige pentru`ca nu conteaza cazul lui ci talent ceea ce el are
Iustin Narcis.
Baiatul acesta chiar are talent.Se vede si cand canta ca se implica foarte mult.Nu zic ca Adrian Tutu nu ar avea talent. Cum a spus Freaky,, oricine poate sa scrie 2-3 versuri si sa le recite pe un negativ.''
Doamne,voi chiar nu ganditi.Se numeste Romanii au talent incompetentilor, nu Ajuta-ma ca sunt orfan! Ce-mi pasa ca Tutu e frumos? sa fie pana moare. ce-mi pasa ca e orfan? e viata lui,si da e trist. Voi chiar nu ii vedeti talentul lui Narcis,de asta ne ducem in jos,din cauza romanilor prosti si nu numai.a majoritatii care se lasa impresionati de aspect fizic si smiorcaieli, de aia n-o sa fim niciodata cei mai buni, pentru ca nu stim sa alegem adevaratul talent. Imi e rusine ca sunt romanca.
Sincer, mai talentat este Narcis, iar Tutu ala e un boschetar. Pot si eu sa inventez o poezie si sa o cant putin ritmat. Toate pushtoaicele il voteaza pe acel "boschetar " ca altfel nu ii pot zice pentru ca este dragut sau mai stiu eu ce... dar nici macar dragut nu este daca stai bine sa te gandesti. in fine. pa pa!
Din cate am auzit... cica tutu o sa castige ca aia de la cosmote ii sau facut mila de el.da daca e asa jur ca numai ma uit la nici o emisiune din romania.in afara de poveste.nu mi se pare ca are un talent de 120 de mii de euro fata de Narcis.
Adrian Tutu:X:X:X:X
Cel mai tare si imi frumos si mai iubit!
Eu vreau ca el sa castige marea finala! E cel mai bun dintre toti!
Nu te lasa ...ai sustinatori!:X:X:X
Narcis,adica e muult mai bun decat adrian,chiar nu gasesc nimic interesant in cantecele lu adrian,adica,vb lu freaky, nu e mare lucru sa canti pe negativ, pe cand iustin are voce adevarata
Toni1p000 întreabă: