Depinde de profesori sau diriginti.Scoala incepe marti (din cauza ministrului) dar specific ca depinde si de diriginte si profesori...
Pai ar fi trebuit sa mergem marti dar sa mai amanat cu o zi deci miercuri (fundita )
Scoala incepe miercuri am auzit la TV si la Biserica mi-a zis parintele care e prof. de Religie:* >fundda
Miercuri se incepe scoala. Luni si marti sunt zile de vacanta s-a anuntat la stiri.
Miercuri, dar sa sty ca unii s-ar putea sa recupereze sambata!
sper ca te-am ajutat...
Potrivit unui ordin emis de Ministrerul Educaţiei. vacanţa de Paşti a elevilor se prelungeşte cu o zi şi va dura până la 26 aprilie elevii urmand să se prezinte la cursuri miercuri, 27 aprilie.
Reprezentanţii ministerului au motivat prelungirea vacanţei prin "concomitenţa Sărbătorilor Pascale în lumea creştină şi de faptul că, în săptămâna de vacanţă care a premers Sfintelor Paşti, un număr mare de elevi a fost angrenat în olimpiadele şcolare pe discipline".
Recuperarea materiei aferente zilei de 26 aprilie se va realiza în mod intensiv, începând cu 27 aprilie şi până la finalul semestrului.
Sursa: jurnalul.ro
LoveForShania întreabă: