Masterul il faci daca doresti dar ca sa ajungi avocat este o treaba foarte grea pentru cine nu are in familie avocati cu cabinete de avocatura unde sa-si poata face acel stagiu obligatoriu. Vezi aici etapele : http://avocatulmeu.blogspot.com/2011/03/avocat-consilier-juridic.html#
Notarii si avocatii sunt o tagma inchisa pentru noii veniti! --- de aceea ori ai pe careva in famile avocat, ori trebuie sa ai foarte multi bani( euroi!) pentru a-ti "plati" stagiatura!
Mersy mult
Fiica mea este studenta la drept. Nu va urma calea avocaturii ( daca va ramane in Ro!) ci pe cea a magistraturii.
Sunt in ultimul semestru la liceu, cam nehotarata de fel dar sincera sa fiu merita tot efortul depus pentru a ajunge avocat, mi se pare o meserie completa desi are o plata pe care nu toata lumea o poate permite. Sincer cea ce nu-mi comvine de fel este ca va trebui sa ma mut intr-un alt oras pentru ca in orasul meu nu se gaseste o astfel de facultate desigur numai cu exceptii poti invata dreptul in Baia Mare deci banii mei vor trebui sa accepte si chiria.
Stiu, dar dupa ce termini facultatea este neaparat nevoie de master pentru a profesa la un avocat dupa care sa intri la barou?
aimullah123 întreabă: