N-am spus ca este vorba de mine. Am inteles ca pentru a te face frizer ai nevoie de cursuri dar n-ai nevoie de bac. De aceea intreb sa vad daca este adevarat sau nu.
Depinde de angajator. Șanse sunt. Însă, un curs de calificare în domeniu, tot vei avea nevoie. Cei cu experiență în domeniu, au beneficiat întotdeauna de o șansă în plus. S-ar putea ca și diploma de bac. să reprezinte un atu, în cazul unei departajări. Succes și... inspirație!
N-am specificat, greseala mea. Cursurile de frizerie facute bineinteles, dar fara bac.
Depinde de angajator, repet. Tu poți depune CV-ul, la care vei atașa certificatul de absolvire al cursului de frizer/coafor, o scrisoare de intenție etc. Dacă sunt mai mulți candidați și angajatorul are de unde alege, e normal să opteze pentru cei mai buni. Aștepți, pentru a vedea dacă ai fost selectat la interviul de angajare. Te vor contacta telefonic. Dacă ești talentat, ai șanse. Fiindcă vei da probă de lucru. Diploma are și ea o însemnătate, dar nu atât de mare ca experiența, ca talentul în domeniu etc. Gândește-te, în presa scrisă sunt și ziariști, care nu au facultatea în domeniu, însă sunt talentați, pasionați. Tu îndreaptă-te spre o meserie, pe care o poți face cu pasiune și drag, care te va ajuta să realizezi ceva frumos.
Girly97 întreabă: