| numesiprenume0 a întrebat:

Pot candida pentru un job gen remote(sau telemunca), daca nu sunt din orasul in care firma are sediul?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poti candida, daca indeplinesti conditiile cerute de angajator.

| Adry05 a răspuns:

Da, nu te oprește nimeni numa că e posibil să trebuiască să mergi acolo pentru acte și/sau instruire

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Eu de exemplu acum lucrez de acasă și nu sunt în orașul în care are firma sediul iar ei știu asta și nu e nicio problemă. am fost doar să-mi iau echipamentu și la semnat de acte.

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Dar există și șansa să-ți trimită toate cele prin curier. înainte de jobul ăsta aplicasem la amazon și era job permanent de acasă și mi-au zis că-mi TRIMIT EI aparatura. deci există și varianta asta

| mihai69 a răspuns:

Depinde de cerințele postului.

| Zuzu1991 a răspuns:

Sigur, problema e alta, trebuie sa fie un job la care ORICUM se lucra cu telemunca, si la care sa negociezi din prima, altfel, firma noastra a incercat de vreo 2 ori sa ne aduca la birou si s-au oprit oripilati cand s-a imbolnavit cineva de covid
pentru eficienta muncii in unele cazuri e mai mare cu telemunca, insa in general mai mica, chiar mult mai mica

| BlackOath a răspuns:

Da, dar s-ar putea sa fii nevoit sa faci cateva plimbari in orasul unde este sediul pentru a-ti lua aparatura (pc, alte componente) in cazul in care nu ti se permite pc personal (din motive de securitate - data leaking si tampenii de genul), pentru training sau acte care trebuie scanate/semnate. Nu-i cazul tot timpul, dar poti sa intrebi asta la interviu.