| DanielDanny a întrebat:

Pot cere la angajare sa lucrez doar intr-o anumita tura, adica de exemplu doar in tura de dupa-amiaza? Sunt la postliceala si nu vreau sa lipsesc la nici o ora... Sau ce alte variant de job-uri puteti sa imi dati? Trebuie sa lucrez sa imi pot plati scoala! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Depinde unde te angajezi, firme precum kfc, mcdonald's poate chiar si cateva lanturi de supermarketuri sunt "student friendly" si te lasa sa-ti alegi tu cand poti si vrei sa muncesti. Dar pe majoritatea nu-i doare capul. Asta e intrebarea pe care trebuie sa o pui la interviu sau managerului caruia ii dai CV-ul tau si el e cel mai in masura sa-ti raspunda. Alta alternativa nu prea ai decat sa lucrezi doar in weekend sau doar pe timp de noapte ca paznic, barman... sau altceva care lucreaza mai mult noaptea.

| DanielDanny explică (pentru CuriousStuff):

Am lucrat in tura de noapte si incerc sa ma feresc. Si chiar ca uitasem de fastfood-uri dar nu stiu ce sa zic, cam sunt la dieta de scaderea colesterolului tongue, dar merita incercat ca am vointa! Multumesc!

| CuriousStuff a răspuns (pentru DanielDanny):

Pai nu trebuie neaparat sa si mananci de acolo, poti sa-ti pui mancare de acasa, oricum daca lucrezi intr-un fastfood te saturi dupa o luna-doua de mancarea de acolo, crede-ma. happy

3 răspunsuri:
| RoxanaTofana a răspuns:

Cauti un loc de munca? Pe LocalJobs.ro poti sa cauti, sa gasesti si sa aplici la joburi in localitatea sau judetul tau.