Depinde unde te angajezi, firme precum kfc, mcdonald's poate chiar si cateva lanturi de supermarketuri sunt "student friendly" si te lasa sa-ti alegi tu cand poti si vrei sa muncesti. Dar pe majoritatea nu-i doare capul. Asta e intrebarea pe care trebuie sa o pui la interviu sau managerului caruia ii dai CV-ul tau si el e cel mai in masura sa-ti raspunda. Alta alternativa nu prea ai decat sa lucrezi doar in weekend sau doar pe timp de noapte ca paznic, barman... sau altceva care lucreaza mai mult noaptea.
Am lucrat in tura de noapte si incerc sa ma feresc. Si chiar ca uitasem de fastfood-uri dar nu stiu ce sa zic, cam sunt la dieta de scaderea colesterolului , dar merita incercat ca am vointa! Multumesc!
Pai nu trebuie neaparat sa si mananci de acolo, poti sa-ti pui mancare de acasa, oricum daca lucrezi intr-un fastfood te saturi dupa o luna-doua de mancarea de acolo, crede-ma.
Cauti un loc de munca? Pe LocalJobs.ro poti sa cauti, sa gasesti si sa aplici la joburi in localitatea sau judetul tau.