| andy123 a întrebat:

Pot intra la stomatologie de la profil UMAN? Sunt in clasa a 10a, iar de la anul (daca nu imi schimb ideea) voi face meditatii la biologie si chimie. Se da examen de admitere la Bucuresti sau se intra pe baza de dosar? Este grea facultatea si de asemenea este greu sa iti gasesti un loc de munca dupa terminarea acesteia? Astept raspunsuri, va multumesc:*

4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Se da examen(unde se dau 100 de intrebari grila-60 la bio si 40 la chimie), iar pentru detalii uita-te pe site-ul facultatii UMF Carol Davila.
Daca inveti bine la bio si la chimie nu va fi greu examenul(mie sincer mi se pare mult mai usor decat cel de la medicina generala pentru ca e mai putina materie la chimie).
In ziua de azi e greu sa iti gasesti loc de munca(in Romania) indiferent ce facultate faci, dar pana termini poate se mai schimba lucrurile.

| elasexygagica a răspuns:

Toate astea de la uman care n-aveti habar sa socotiti, va visati mari doctorite ia mergeti la litere si lasati medicina pentru cei cu adevarat priceputiwinking

| PinkPanther a răspuns:

Poti sa dai daca inveti destula chimie si biologie incat sa iti ei examenul de admitere. Da facultatea este grea, dar merita la sfarsit o sa ai salariu mare.

| andy123 explică:

Domnisoara elasexygagica, nu are rost sa ma pun la mintea ta, imi dau seama de inteligenta ta din nickname.