Nu, asa ceva nu este posibil, fiindca analizele medicale contin si test psihiatric.
Nu, asa ceva nu este posibil, fiindca analizele medicale contin si test psihiatric.
Un om bolnav psihic, nu poate avea niciodata o munca alaturi de copii, fiindca poate pune copii in pericol de moarte si noi tocmai asta prevenim, sa nu-i lasam in preajma copiilor.
Poti, daca psihozele s-au vindecat. A avea psihoza este un impediment, nu diagnosticul de schizofrenie, care ramane chiar cand psihozele s-au vindecat.
Nu. Iti trebuie o adeverinta de la medicina muncii care sa ateste sanatatea ta psihica.
Da,poți lucra daca nu știe nimeni sau daca îți controlezi bine emoțiile și stările.
Dar în mod normal un schizofrenic nu ar trebuie sa lucreze în învățământ daca nu e sub o tratamentatie serios dar în România nu se tine cont de treabă asta, în 12 ani cât am fost la școală am văzut multi profesori care urla la copii aiurea.
Nu poti lucra in invatamant daca ai probleme psihice. Vorbeste cu doctorul tau despre ce meserii poti sa practici
Absolut nu. Deși, la câți imbecili am văzut în sistemul educațional, ai avea și tu o mică șansă.