| LimbaDeBanana a întrebat:

Poti sa devi medic daca nu stii pic de matematica si fizica dar in schimb sti biologie si chimie?

15 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Fara matematica nu se poate fiindca chirurgul trebuie sa calculeze lungimea inciziei inainte de a taia rolling on the floor

| Klepto a răspuns:

Demonstrezi Teorema lui Pitagora pe stomacul pacientului sau ii legi o parghie de barbie sa-ti trebuiasca matematica si fizica?

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Crek depinde ce medic vrei sa fii dar oricum daca faci liceu stiintele naturii trebuie sa mananci fizica chimia si bio

| qiunZJDX a răspuns:

Cred ca da thinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu-ți trebuie matematică și fizică, dar ai nevoie de celelalte!
Pa, pa.

| LiaYapp a răspuns:

Da

| FaRanUmE_5125 a răspuns:

Siincer, eu cred ca ai putea! dar,tot trebuie sa stii ceva mate si fizica, ca sa ajungi la facultate si sa iei bacu,pentru ca bacu se da si la mate si laromana, si daca iei bacu,, depinde cat de mare e nota.IN CONCLUZIE SI DA SI NU!tongue

| mgtow a răspuns:

Nu poti.

| chibiusa a răspuns:

Da

| andreispeed77 a răspuns:

Da deoarece dar la liceul de bio chimie

| Aly28 a răspuns:

Poti intra la facultate.dar acolo vei face si putin fizica in primul an si trebuie sa treci pentru a devenii medichappy

| alessia5158 a răspuns:

Da! ----dar un pic de fizica tot sti!--- nici nu-ti trebuie f. multa!

| wymy a răspuns:

La admitere in colegiu este necesar sa cunosti biologia, chimia, limba romana! (Cel putin asa era cu 10 ani in uram, dar nu cred sa se fi schimbat ceva =])
Profesia medicala este una foarte responsabila.Aceasta profesie este recunoscuta ca una din cele mai dificile si de prestigiu, cum este cel mai valoros lucru în lume decât viaţa omului. Asaca, daca ai dorinta numaidecit trebuie sa-ti reuseasca! MULT SUCCES!

| AlenaVictoriaMaria a răspuns:

Da.medicina se bazeaza pe chimie biologie nu pe matematica. funda?

| UNomBATRAN a răspuns:

Mai limba... poti deveni medic, dar acum depinde de care... daca vrei ginecolog nu iti trebuie nici bio nici chimie, doar o limba ascutita care sa dai la rotund cu ealaughing)