Angajeaza-te la o sala de jocuri cu pacanele.
Nu-ti trebuie diploma de facultate, doar sa ai bani si tupeu suficient...
Facultatea de arhitectura e 6 ani
Fiecare om e bun la ceva. Tu trebuie sa mai cauti pana iti dai seama ce anume te atrage. Unii isi dau seama inca de prin generala sau liceul iar altii termina o facultate si isi dau seama ca nu e ceea ce cauta. Eu te sfatuiesc sa iti termini facultatea pentru ca nu mai ai mult. Pana atunci, gandeste-te la un curs, ceva. Sigur e ceva la care tu te pricepi.
Salut. Ce facultate urmezi?
Dupa 3 ani de facultate, ar fi pacat sa te lasi, mai ales ca mai ai unul. Eu zic sa o continui. Dupa, poate gasesti ceva de lucru in domeniul in care ai studiat. Mult succes!
Facultatea de arhitectura din cluj, asta are 6 ani
Daca consiferi ca locul tau nu e acolo e alegerea ta.mie m.i se pare ca facultatile nu sunt bune de nimic. daca nu e pentru tine fa niste cursuri de gatit sau daca esti fata(cursuri de facut unghii), sau cursuri de croit..de curand am vazut un film care spunea asa Cand usa din fata iti este inchisa intri pe cea din spate, daca nu exista intri pe geam..si daca e vorba de un bloc aduci o scara
Si daca e o baza militara secreta?
Fa o meserie, dacă facultatea nu-ți place. Spune-le parintilor de decizia pe care ai luat-o.E bine atât pentru ei, cat și pentru tine.Eu cred că te-ai descurca să termini facultatea până la urmă.Vad în tine un om curajos, care de va descurca să termine facultatea.