Prostitutia este cea mai veche meserie... iar in decursul evolutiei lumii... a evoluat si prostitutia... iar in Roamnia...asa este a fost incurajata destul de mult...si nu de catre oamenii de rand...ci de acei oameni care ne conduc tara... oricum prostitutia fost si va ramane...nu cred ca va disparea vreodata... e ca sicum ai lupta inpotriva unui uragan de proportii cu mana goala...
Nu cred ca se manifesta mai tare, ci doar e mai vizibila. Acum, cu punerea in discutie a legalizarii, e mai in vizor, atata tot.
Se pare, zici tu? A fost chiar ocrotita, de bossii di Militie/Politie. Ar trebui legalizata, asa ar avea si curvele conditii de munca europene
Multumesc pentru mesajul privat prin care ma anunti ca te referi la legalizarea ei.
Dupa parerea mea nu se incurajeaza deloc prostitutia prin legalizarea ei, ci se incearca scoaterea la suprafata a unei adevarate industrii subterane, desi nu cred ca rezultatele vor fi spectaculoase. Prostitutia exista iar cele dispuse sa o practice o vor practica, mai ales ca statul s-a aratat incapabil sa reduca macar fenomenul, singurele interventii lasandu-se cu amenzi pe care nu le plateste nimeni si cate un sex oral bonus pentru politistii binevoitori.
Da! sunt de acord! desi nu sunt deloc de acord cu prostitutia, se pare ca pentru unele fete acest lucru le ajuta sa traieasca de pe o zi pe alta!
Eu daca as fii pus intr'o situatie asemanatoare(sa ma fereasca D-zeu)mai bine as alege mai bine sa fiu femeie de serviciu! dar asta depinde si de mentailtatea, capacitatile fiecaruia si bineinteles conteaza familia si cei 7 ani de acasa. daca esti o fata care are cei 7 ani de acasa, care are o familie care sa o sustina nu s'ar ajunge la prostitutie!