| 2985038_8617 a întrebat:

Raluca spune-mi te rog cum sa-mi incep cariera muzicala, recunosc ca am talent, am studiat scoala de muzica pentre copii 5 ani la contract, am studiat pianul, dar recunosc nu am invatat cum trebuie, si in plus parintii mei nu au destui bani, dar nici nu vor sa-mi acorde atentie la talentul meu.As vrea sa-mi dai un sfat te rog, te implor.Sunt din raionul Ungheni, Republica Moldova.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sa-ti recunosti talentul nu reprezinta decat pentru. tine un lucru maret, ce spun ceilalti? Profesorii ti-au recunoscut acest talent?! Trebuie sa fii intr'adevar talentata pentru. a ajunge undeva daca nu ai posibilitate materiala, ma bucur ca-ti doresti sa mergi mai departe si iti urez succes si, bafta in tot ceea ce-ti propui.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Poti incepe sa canti la microfon. Dar ai grija sa fie de inalta fidelitate!

| realitate a răspuns:

Pentru inceput fa in asa fel sa te cunoasca lumea! dar tu ce stil canti? si cati ani ai?

daniela
| daniela a răspuns:

Ai cautat cumva un impresar care sa te poata lansa? DAca gasesti unul bun ai noroc pentru ca altfel e greu sa intri in lumea artistilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca la bucuresti clar... intra pe : www.impresariat-artisti.ro vezi ca fac preselectie pentru o trupa vezi daca mai e valabil in primul rand

| SADgr a răspuns:

Scrie o piesă bună, semnezi cu o casa de discuri si apari la emisiuni