Depinde ce iti doresti. Daca doresti cariera militara e bine sa nu iti faci calcule meschine. De plecat din Romania ai sa tot ai oportunitati. Daca ar fi sa aleg acum, as alege cariera militara sau medicina, sau si una si alta. Bafta!
Daca vrei sa faci ceva pentru Romania, incepe cu tine, apoi cu cei din jurul tau si lasa Romania asa cum vor altii sa fie. Viata ta nu depinde de nici un stat sau politician. Viata ta depinde de TINE!
Vai Dragalasule, m-ai facut sa rad pe ziua de azi. mersi ...patria iti va fi recunoscatoare...) daa suntem. suntem. Auzi zi-mi si mie cum se incurajeaza economia romaniei prin cresterea efectivului militar uh?
Nu era legata de armata, asta era ideea. Daca o sa fiu ofiter, sunt obligata dupa terminarea facultatii sa inchei contract pe 8 sau 9 ani cu ei. Sau sa le platesc banii pe care i-au cheltui cu mine in facultate Destul de mult. Oricum, m-am cam hotarat. Raman pentru Armata Romana!
Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani! spunea un poet noua! dar faza e ca acum tiranii sunt din neamurile noastre, cei care i-am pus sa ne conduka.Si daca faza cu plecatul era din partea armatei romane, iti dau un sfat prietenesc, culca-te si trezeste-te din nou la realitate ca nu o sa pleci nicaieri, doar poate la o moarte sigura! Visezi la un trai mai bun? ia-ti o slujba si nu mai visa la tari straine! mai ales din partea armatei romane!