| fosa.poplitee a întrebat:

Sa aleg o cariera militara? Este mai avantajos sa nu depind de statul roman? Pana acum o luna eram sigura ca este ceea ce vreau, dar au aparut niste oportunitati de plecat in franta, dubai. poate chiar de mutat in dubai, insa nu in viitorul cel mai apropiat. Nu stiu ce sa fac si nu mai am mult timp sa ma gandesc. Ar fi trist sa nu fac armata si sa nici nu plec din "romanica"

Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Depinde ce iti doresti. Daca doresti cariera militara e bine sa nu iti faci calcule meschine. De plecat din Romania ai sa tot ai oportunitati. Daca ar fi sa aleg acum, as alege cariera militara sau medicina, sau si una si alta. Bafta!

10 răspunsuri:
| cristianpopa a răspuns:

Daca vrei sa faci ceva pentru Romania, incepe cu tine, apoi cu cei din jurul tau si lasa Romania asa cum vor altii sa fie. Viata ta nu depinde de nici un stat sau politician. Viata ta depinde de TINE!

| Lilik a răspuns:

Vai Dragalasule, m-ai facut sa rad pe ziua de azi. mersi ...patria iti va fi recunoscatoare...rolling on the floor) daa suntem. suntem. Auzi zi-mi si mie cum se incurajeaza economia romaniei prin cresterea efectivului militar uh?

| fosa.poplitee explică:

Intrebarea era pentru mine sau pentru Dragalasul?

| fosa.poplitee explică:

Nu era legata de armata, asta era ideea. Daca o sa fiu ofiter, sunt obligata dupa terminarea facultatii sa inchei contract pe 8 sau 9 ani thinking cu ei. Sau sa le platesc banii pe care i-au cheltui cu mine in facultate big grin Destul de mult. Oricum, m-am cam hotarat. Raman pentru Armata Romana! laughing

| fosa.poplitee explică:

Daca nu merge, dezertez... laughing sa ma vad intrata! m-am hotarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cariera militara.patria iti va fi recunoscatoare. iar patrie inseamna borodul, si nu tagma jafuitorilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, niciodata armata, orice institutie a statului dar nu armata; pentru ca de acolo vin si e jale din toate punctele de vedere...succes in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaa, alege cariera militara si dupa 5 ani vechime o sa castigi 1000 ron.Sunt in sistem si stiu ce vb. Nu faceti greseala asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Too late tongue
fosa.

| unikat a răspuns:

Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani! spunea un poet noua! dar faza e ca acum tiranii sunt din neamurile noastre, cei care i-am pus sa ne conduka.Si daca faza cu plecatul era din partea armatei romane, iti dau un sfat prietenesc, culca-te si trezeste-te din nou la realitate ca nu o sa pleci nicaieri, doar poate la o moarte sigura! Visezi la un trai mai bun? ia-ti o slujba si nu mai visa la tari straine! mai ales din partea armatei romane!