| valentin_2770 a întrebat:

Sa angajat cineva care a depus cv pe siteurile bestjobs sau ejobs ca eu am depus si de un an nu m-au sunat decat de 2 ori si acelea neinteresante? Tin sa precizez ca am terminat finante-banci in 2008 si sunt din Pitesti si nu am reusit sa ma angajez. Ceva sfaturi si pentru mine sau unde sa mai caut mai are rost sa mai bag cv pe siteurile acestea? Nu am mai lucrat pana acum toti imi cer experieta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andrei sa stii ca se vizualizeaza cv-urile dar foarte greu.Si eu mi-am depus cv-ul la o firma de 2 saptamana si nici acum nu l-a vazut! Insa prietenului meu toate i le'au vizualizat! Cativa l'au pus sa astepte altii l'au respins! Aici totul depinde de firma, si daca il multumesti sau nu!
Despre experienta, asta e o problema, toti cer experienta, dar daca o cer toti si nimeni nu te angajeaza tu unde te experimentezi! Intr'un fel mi se pare o prostie dar intr'un fel e logic, ca e destul de riscant sa te risti sa lasi banii pe mana unuia de'abia iesit din facultate!

Oricum sper sa iti gasesti ceva de lucru ca stiu ca e rau sa vrei si sa nu ai de unde!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cunosc multe persoane care s-au angajat astfel, sotul meu de exemplu a fost chemat la 10-12 interviuri, dar de obicei posturi sub niveul celui pe care il avea deja. Oricum, in perioada asta de criza nu exista ofrte de munca neinteresante. Iei ce poti si multumesti ca nu stai pe dinafara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit. Mi-am facut si eu un cont pe ejobs si myjob si am ramas surprins ca nici macar nu se vizualizeaza Cv-ul tau de catre companii (e o optiune si vezi). O gramada de aplicatii, 0 interviuri, 0 telefoane. Mai am si aproape 10 ani experienta in functii de management o gramada de studii si cursuri insa cam degeaba (le-o fi frica ca cer prea multi bani sau sunt supracalificat). O explicatie ar fi ca sunt foarte multe aplicatii (mii) si nu mai apuca sa se uite si la tine, plus ca e un moment foarte prost in piata muncii unde angajariile sunt sporadice. Am avut si eu cont ca angajator si stiu cum e. Acum s-a intors roata si e invers pentru mine happy

| klammeraffe a răspuns:

Sunt in aceiasi situatie ca si tine. Numai ca eu am terminat facultatea anul asta, urmez un master si am 3 ani experienta pe vanzari. Am aplicat cv-ul din iunie pana in prezent, numai pe bestjobs, la 97 de anunturi si m-au sunat numai pentru 2 posturi, care evident erau niste tepe clasa I. Si in cazul meu sunt cam majoritatea colegilor de facultate.
Ideea e sa stai linistit, sa te inarmezi cu o rebdare supraomeneasca si sa te prezinti la interviuri.
Eu nu m-am angajat pana acum, apeland la aceste 2 sait-uri, dar cunosc destul de multe cazuri carora le-au mers bine, si acum sunt la companii de succes pe salarii prea bune pentru perioada prin care trecem.
Eu inca mai sper!
Iti urez succes!