Da,trebuie sa fii major.trebuie sa iei o editura de la o carte pe care o vrei u,intrii p net, suni, si ii spui ca vrei sa publici o carte.ei probabil vor face un contract cv.iar coperta e posibil sa te lase sa ti o faci u(modelul). sper ca te am ajutat. funda?
Cleopatra Stratan a scos un album la 3 ani jumate! Asa ca poti scoate carti la ORICE varsta! Editura va asculta de sfaturile autorului, dar va face si recomandari!
In primul rand, orice scriitor trebuie sa aiba cel putin 18 ani ca sasi publice cartea. Trebuie sa mergi la o editura, si sa le spui respectivilor ca ai intentia de a publica o carte. Acestia vor vedea practic ce ai scris, apoi vor decide daca cartea poate fi publicata sau nu. Coperta, poti spune editurii sa o faca, indrumati de catre sfaturile tale.
Nu este necesar sa ai peste 18 ani ca sa publici o carte, vei semna contractul impreuna cu un parinte. Problema este ca o editura sa o accepte spre publicare. Poti alege coperta, de comun acord cu editura. Daca nici o editura nu o accepta vei putea sa o publici pe cheltuiala ta si atunci tu vei stabili totul. In acest caz contractul se incheie cu o tipografie. Succes si numai bine!
Nu conteaza ce varsta ai! Poti pune parintilor sa o publice ca ei sunt majori.E cam evident.Si eu am 10 ani.
denise_4825 întreabă: