| sweetgirl_3609 a întrebat:

Sa ramin in liceul din sat, asa cum o sa fiu acasa, fara multe cheltuieli, sau sa merg la liceul din oras sa mai cunosc lumea? Am cunostinte, si stiu sa ma stradui.Doar ca ma gindesc ca aici in sat profesorii tin cu mine si am note bune, chiar putin marite, si ma tem ca la oras o sa-mi fie prea greu... Iar BAC ul nu stiu unde o sa-l dau mai bine, in sat sau la oras. Please help!

Răspuns Câştigător
| ancutzika27 a răspuns:

Probabil ca ti-ar fi mult mai simplu in sat pentru ca o sa fii aproape de casa, dar eu cred ca in oras ai avea o pregatire mai buna si o sa iei BAC-ul mai usor.Deci sfatul meu,daca vrei sa mai faci ceva dupa liceu, adica sa te duci la facultate sau sa te angajezi undeva unde ai nevoie de diploma de BAC, sa faci liceul in oras, daca tu consideri ca profesorii din sat nu au pregatirea necesara.Bafta multa!

4 răspunsuri:
| valThina a răspuns:

Poate ca iti convine ca acolo profesorii sunt asa da bacu o s afie la toata lumea la fel happy si acolo se vede... poti sa faci ce vrei tu, dar eu zic totusi sa te duci undeva in oraswinking

| lavi_3436 a răspuns:

E bine si sa vezi lumea sa incerci alt fel de scoala...acum cum vrei tu. daca zici ca sti sa te stradui du-te la oras happy te si distreziwinking

| vSorin a răspuns:

Fa ce vrei. Da, daca vii la oras pretentiile sunt mai mari, dar depinde mult si de liceul unde vrei sa te duci happy Ideea e sa-ti alegi ce iti placewinking

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Buna.
Daca iti doresti sa devii cineva in viata eu te sfatuiesc sa mergi la oras.In oras scoala e serioasa, nu la sat.Si daca esti la liceu in oras stii ce nivel ai, mai ales ca la sat profesorii maresc notele si na. Oricum tu faci ce crezi ca e bine.
bafta.