Buna!
Adam si Eva cu staramosii lor, dar pe unde m-am documentat eu apare si o anume Lilith care era cu Adam, dar s-au certat iar ea atrecut de partea lui Lucifer, iar apoi Dumnezeu a facut-o pe Eva di coasta lui Adam...http://ro.wikipedia.org/wiki/Adam_%C8%99i_Eva
Funda?
Adam si eva si de aici rezulta copii care la randul lor au facut alti copii
Nazbravani sa stii ca eu stiu dar voi stiti cu mintea voastra. Ce naba doar 3 raspund?
Din punct de vedere religios, primii oameni au fost Adam si Eva, care i-au avut pe Cain, Abel, Seth si alti n copii, nu mai retin exact, a trecut ceva de cand am citit 'Geneza' din Biblie, totusi, cred ca erau in total in jur de 28, 18 fete si 10 baieti, care la randul lor au avut nu stiu cati copii, despre care nu se dau prea multe detalii. Oricum, cu atatea contradictii din Biblie si cu atatea detalii ilogice, e foarte posibil sa fi existat si alti oameni inaintea Evei si a lui Adam, deci nu se stie nimic exact.
Personal, sustin teoria evolutionista.
Ca sa se inmulteasca, sa populeze planeta, Dumnezeu i-a lasat sa faca incest.( adica sa si-o traga unul altuia ca sa faca altii copii). Eu cred in Dumnezeu, dar nu cred in Adam si Eva, cred ca e doar o poveste ca sa dea o idee lumii cum am aparut noi. dar aparitia noastra e un proces mult mai complex, si are legatura cu stiinta.
Draguta, ia-o mai usor, intai cu putina ortografie si dupa aia cu de-astea mai grele. Clar sunt desteapta, am gasit vreo 2 greseli de scriere in trei randuri. Funda?
Anonim240 întreabă: