| rapp2020 a întrebat:

Sal ma numesc Alex si as dori sa ajung cantaret de muzica pop daca il stiti pe Jasin Bieber cam asa am vocea ca si el daca cineva doreste sa ma contacteze la id de lloyd_banks_2009@yahoo.com sau la nr de 0726034695 si am 12 ani si caut un manager

Răspuns Câştigător
| MyWorld a răspuns:

1. Sunt si eu cam in aceeasi situatie ca si tine sa zic asa
2. Seman cu JB din mai multe puncte de vedere( par, haine, voce)
3. Ma bucur ca in sfarsit am intalnit pe cineva care este ca si mine (sau ma rog; asemanator )
4. Uite un blog :www.justinbieberofficialfans.blogspot.com (este blogul meu )
5. As vrea sa ne cunoastem mai bine
6. Incep eu : - am 12 ani
- idolul meu : Justin Bieber (evident)
- la fel ca si tine visez sa ajung un star sau ceva de genu
- locuiesc in Iasi

7. Zi-mi si mie cate ceva despre tine
8. Daca crezi cu adevarat ca vei reusi, asa se va intampla( nu este sigur, dar sunt sanse)
9. Daca oamenii iti spun ca nu vei reusi niciodata nu te descuraja
10. Trebuie sa faci unele eforturi pentru ati atinge scopul cum ar fi: canti in fiecare zi macar o ora, inregistrezi melodii si le postezi pe YouTube (eventual), scrii si compui melodii singur, astea ar fi cateva(eu cam asta fac in fiecare zi, in afara de inregistrat )
11. Vrei sa fim prieteni?
12. Good Luck cu planul tau de viitor( nu multi au talent )

6 răspunsuri:
| Geronimo9234341 a răspuns:

Hai nu serios?! inseamna ca ai voce jalnica big grin.

| Atotstiutorul a răspuns:

Pune mana pe carte si invata, lasa prostiile!

| Minks a răspuns:

Nu e o idee buna sa iti dai numarul de telefon pe un site public.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand justin bieber. 2 si eu am haine ca el, si cant la chitara, si cant la voce da ma enerveaza ca tot am mers la doctor si cica trec prin perioada de pubertate si eu am doar 13 ani, infine o am si eu un pic pitigaiata vocea, si chiar si mie imi place mult justin bieber, si ma numesc Andrei dar prieteni imi zic Andrew mno imi bag id tau si vb si noi

| Andrew28 a răspuns:

Sa sti prietene ai gusturi bune. uite id meu:andreassalajan@yahoo.com sa vorbim si noi