| pufarina9999 a întrebat:

.am si eu o intrebare.in clasa a 9 a am intrat intr-un liceu.pe sem 2 m-am mutat in altul, crezand ca e mai bine.am convinso pe mami sa ma mute.acum sunt in clasa a 10 a si nu mai rezist in acesta si as vrea sa ma mut innapoi in primul dar pe alt profil.cum sa fac sa o conving pe mami sa ma mute la loc, pentru ca nu vrea in nici un chip?!?!?! multumesc

4 răspunsuri:
| cosmin333 a răspuns:

Poi incearca sa-i spui cat de "grea" este viata ta alaturi de acei colegi tembeli si da-i ca exemplu alti prieteni de-ai tai care au mai schimbat de-a lungul timpului doua licee in doi ani.

| LadyGA a răspuns:

Buna! vorbeste cu ea, incearca sa o indupleci. zi-i ca nu te poti concentra pe studii, ca isi bat colegii joc de tine. chestii gen...care o pot face sa se razgandeasca. uneori merge cu lacrimi, sa stii. happy bafta multa!

mira
| mira a răspuns:

Ca sa schimbi profilul trebuie sa sustii unele diferente.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Buna!

Si eu sunt in clasa a-X-a si am facut clasa a-IX-a la un liceu si acum m-am mutat. Eu sunt foarte multumita de acesta la care sunt acum, dar imi amintesc cum am convins-o pe mama sa ma mute.

In primul rand, trebuie sa-i spui ca esti foarte dezamagita de conditiile in care inveti, de colegi pentru ca sunt rai, de profesori pentru ca sunt prea pretentiosi si eventual de faptul ca e departe de casa.

Spune-i ca regreti enorm de mult pentru ca te-ai mutat si asta ar fi cea mai mare dorinta a ta, sa te intorci inapoi.

Bafta!