| Minalore a întrebat:

Cred ca ati observat faptul ca vedetele noastre iubite devin cam erotice si se indreapta spre droguri, fumat si alte lucruri daunatoare. Copiii care le admira si vor sa le calce pe urme nu isi pot da seama ce persoana au iubit si acum in ce hal au ajuns. Majoritatea oamenilor au ajuns sa se drogheze, sa fumeze si sa fie mai erotici datorita faptului ca au admirat niste vedete care cu timpul s-au schimbat negativ si le-a influentat si lor viata. Ati vazut si voi: Miley Cyrus, Lady Gaga si multi/multe altele. Cea mai mare speranta am in Selena Gomez si Demi Lovato ele nu par a se indrepta dupa "buna lor prietena", Miley Cyrus. Voi ce credeti? Vor fi cele doua influentate de aspectele negative ale vietii?
Va Multumesc!

Răspuns Câştigător
| xRaLuCaX a răspuns:

Nu as putea crede asta in Demi Lovato nu sunt 100 % sigura dar Selena nu ar putea face asta.

4 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Ai dreptate majoritatea celor mai mari staruri sunt niste figuri decazute, care se comporta delirant, traiesc asemenea unui nebun, iar valorile pe care le transmit nu sunt valori. A fi vedeta inseamna in mod normal a fi un model, o pilda sau un exemplu. Dar ce putem noi face in lumea aceasta in care este foarte greu sa gasesti modele care ar putea sa te reprezinte demne de urmat.

| Liviu a răspuns:

Hei LoL
Du-te si cresteti copii la manastire
Si cand or ajunge la 20 de ani sa iti sparga capu
ca habar au de unele lucruri
Asta e Romania trezirea oameni buni
Droguri, bani, femei
Peste tot numai coruptie
Mai bine sa fie crescut in sanul romaniei
Ca el cand va creste mare sa nu fie luat de prost de toti
Fiind izolat nu va stii de cine sa se fereasca si cum
Asa crescandui. in sanul romaniei si dandule o educatie corecta
Vor stii cum sa se fereasca
P. S Unde iai creste daca ei vor vedea fie si o persoana ca fumeaza ca bea
Vor avea tendinta de a incerca

| alexia_4792 a răspuns:

Nu cred ca toti cantaretii sau artistii sunt narcomani, sau alcoolisti, asta depinde de caracter, deci poti trai si frumos daca vrei, NU?

| RockaruL a răspuns:

Majoritatea se drogheaza si fac anumite chesti pentru publicitate de cele mai multe ori sunt cantareti...Lumea incepe sa se obisnuiasca cu asta...De cand a aparut generatia EMO numai de asta auzi, dar nu cred ca Selena s-ar droga!